23948sdkhjf

Michells Easidew duggpunktstransmitter

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Nå med en digital og analog utgang samt en mer robust elektrisk tilkobling M12 for tøffe industriapplikasjoner

Michell Instruments har introdusert en ny versjon av sin markedsledende Easidew Dew-Point Transmitter, nå både analog og digital modbus RTU-utganger samt en robust 5-polet M12-tilkobling. Easidew-fuktighetstransmitter er designet for duggpunktsmålinger for industrielle applikasjoner, og er også lett å vedlikeholde med sanntidsdiagnostikk. Michell Instruments har et unikt «exchange program». Exchange programmet er basert på en innbytte ordning. Hvor det bestilles en kalibrert Exchange sensor(som også inkluderer bytte av sensor-element), når kunde mottar den kalibrerte sensoren sendes den brukte sensoren i retur til IKM Instrutek. Med denne modellen kan Michell tilby prosesskontroll med en minimal nedetid og en livstidsgaranti for transmitteren til våre kunder.

Dette gjør at Easidew-duggpunkttransmitter er det mest allsidige tilbudet for sporbar fuktighetsmålinger på markedet i dag. Den typiske applikasjonen som duggpunktsensorer blir benyttet er i forbindelse med produksjon av komprimert luft, ved komprimering vil det oppstå kondensering for å kvalitet sikretørkeprosesser samt da optimal utnyttelse av tørkene er det essensielt å benytte Michell Easidew sensorer.  Michell Instrument sitt Easidew program kan bli benyttet for alle typer av industritørkere fra klasse 1 til klasse 6. Easidew-varianter har et dewpoint-måleområde på opptil -110 til + 20 ° Cdp.

Easidew leveres med en rekke av ulike prosess- og elektriske tilkoblinger og 4-20 mA-utgangen betyr at produktet kan installeres raskt, økonomisk og trygt erstatte duggpunktsensorer fra andre fabrikater. I tillegg til M12 5-polet elektrisk kontakt er en mini DIN 43650 form C også tilgjengelig. Prosessforbindelsene som er tilgjengelige er 5/8 "UNF, ¾" UNF og G 1/2 "BSP som gjør det enkelt å tilpasse seg lokale industristandarder rundt om i verden. Det PC-baserte konfigurasjons- og diagnostiseringsverktøyet gjør det enkelt for vedlikeholdsingeniører å overvåke ytelsen til den installerte sensoren på stedet.

Hvor det er nødvendig med fullt ut kalibrerbar sporing, tilbyr Michell en re-kalibrering tjeneste(basert på at den sensoren som er satt i prosessen sendes inn til kalibrering og denne kalibreres og sendes i retur til kunde).

Les mer her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063