23948sdkhjf

RS Components introduserer nytt trådløs-tilbehør for bruk med PELTOR-øreklokker

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Bluetooth-basert tilbehør for øreklokker gjør det mulig for enkel kommunikasjon uten fare for hørselsskade og hjelper bedrifter med å oppfylle nødvendige HMS-forskrifter.

Juli 2018RS Components (RS) har kunngjort tilgjengeligheten av det nye PELTOR-tilbehøret for trådløs kommunikasjon fra 3M. Dette tilbehøret bidrar til enkel kommunikasjon mellom personer som arbeider i miljøer med mye støy. Den nye enheten har brukertrådløs Bluetooth-tilkobling og er utviklet for bruk med øreklokker i PELTOR X-serien – også tilgjengelig fra RS – for å muliggjøre kommunikasjon via mobiltelefon. 

Produktet har mange fordeler for personer som arbeider i farlige miljøer med mye støy, og gjør håndfri kommunikasjon enkelt uten at det går ut over sikkerheten. Enheten lar brukerne ringe eller motta  anrop uten å måtte forlate arbeidsplassen eller fjerne hørselsvernet. Å kommunisere med kollegaer på stedet gjøres via et enkelt knappetrykk. 

Det trådløse PELTOR-tilbehøret, som oppfyller IP54-klassifiseringen mot inntrengning, settes lett på plass mellom hodetelefonene og puten på en øreklokke i X-serien. Spesifikasjoner: mikrofon med støydemping, betjening med én knapp, snakke-/strømmetid på ca. 8 timer, standby-tid på ca. 250 timer og ladetid på ca. 3 timer. 

Hørselsskade forårsaket av støy er irreversibel og en reell helsemessig bekymring i den moderne verden. Ikke bare på arbeidsplassen, men også i forbindelse med visse fritidsaktiviteter, for eksempel billøp og rockekonserter. Som et svar på denne helsefaren er hørselsvern nå omdefinert som produkter som beskytter mot skadelig støy, i henhold til den nye forskriften om personlig verneutstyr, forordning (EU) 2016/425, som trådte i kraft 21. april 2018 og innebar en heving fra kategori II til kategori III, det samme kategoriseringsnivået for høy risiko som åndedrettsvern og fallsikring. Den nye forskriften om personlig verneutstyr beskriver rollen økonomiske aktører, inkludert produsenter og distributører, spiller når det gjelder å bidra til å sikre at produktene kontrolleres kontinuerlig med tanke på samsvar. 

Se 3Ms produktdokumentasjon om du vil ha informasjon om hvordan du sikrer at hørselsvern egner seg til ditt formål. 

PELTOR-tilbehøret for trådløs Bluetooth-kommunikasjon og øreklokkene i X-serien fra 3M er nå klare til utsending fra RS.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.078