23948sdkhjf

RS Components inngår avtale om å være digital distribusjonspartner for Glenair

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Få hurtig tilgang til Mil-Spec-koblingsprodukter

Juli 2018RS Components (RS) har undertegnet en offisiell kontrakt om å være digital partner for den ledende koblingsproduktprodusenten Glenair i Europa, Afrika, Asia og Oseania. 

Glenair spesialiserer seg innen militært godkjente, industrielle og kommersielle produkter for røffe omgivelser. Bedriften produserer en bredt spekter av kontakter, bakstykker, kabelenheter og tilbehør og har hovedsete i Glendale i California samt anlegg i Storbritannia og Italia, og kvalitetskontrollen og prosessene deres er ISO 9001-godkjente. 

RS har samarbeidet med Glenair i årevis og har for tiden mer enn 500 Glenair-produkter på lager, spesielt Micro-D-kontakter og runde kontakter ment for militære og industrielle bruksområder. 

Eric Smith, Vice President of Interconnect and Emech har RS, sier: «Hos RS samarbeider vi tett med viktige produsenter som Glenair for å kunne gi teknikere og produsenter det de trenger, når og hvor de trenger dem. Denne nye kontakten styrker båndene mellom de to selskapene og gir RS mulighet til å lansere de nye Glenair-produktene raskt. Vi har nye produktlanseringer planlagt allerede i det inneværende budsjettåret.»

 Tony Birks, daglig leder hos Glenair UK, sier: «Denne kontrakten knytter oss sterkere opp mot de utmerkede distributørtjenestene som tilbys av RS. Både nye og eksisterende Glenair-kunder vil ha glede av vårt enda tettere samarbeid.»

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.095