23948sdkhjf

Global designutfordring hos RS Components for å utvikle en ny musikalsk opplevelse

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

«Summer of Sound»-konkurranse på DesignSpark-nettstedet for å finne nyskapende måter å lage musikk på gjennom teknologi

Juni 2018 RS Components (RS) har lansert en global designutfordring på DesignSpark-nettstedet for innovative sjeler, der førstepremien er RS-produkter til en verdi av £1500. 

I «Summer of Sound»-konkurransen får deltakerne i oppgave å skape en ny musikalsk opplevelse ved hjelp av teknologi. Dette kan være alt fra å finne opp et helt nytt elektronisk musikkinstrument eller gjøre noe nytt og spennende med et eksisterende akustisk instrument til å utvikle et radikalt nytt digitalt musikalsk grensesnitt. For å bli godkjent må designet være autentisk og produsere en hørbar musikalsk lyd. 

«På denne tiden av året, når mange er klare for festivalsesongen, passer det godt å lansere en designutfordring som inspirerer til nyskaping blant alle med en lidenskap for musikk og teknologi», sier Mike Bray, direktør for DesignSpark hos RS. «Det illustrerer også hvordan de kreative og tekniske disiplinene overlapper hverandre, et budskap vi er opptatt av å få ut, spesielt til de unge, og som et svar på den generelle mangelen på tekniske ferdigheter. 

Vi gleder oss veldig til å se hvilke ideer utfordringen vil bringe med seg. Hvem vet, kanskje resultatet blir en banebrytende ny musikalsk tilnærming som man kan komme til nytte på scener og arenaer rundt om i verden?» 

«Summer of Sound»-designutfordringen pågår fra kl. 09:00 (BST) mandag 11. juni 2018 til kl. 17:00 (BST) fredag 28. september 2018. Bidrag som sendes inn etter fristen, vil ikke bli godkjent. Deltakerne må beskrive prosjektet sitt detaljert i en artikkel som sendes inn til DesignSpark-nettstedet, og legge ved videoopptak av designet i aksjon. 

Hvis du vil ha mer informasjon og delta i konkurransen, går du til https://www.rs-online.com/designspark/enter-our-summer-of-sound-design-challenge. Vilkår og betingelser gjelder.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.082