23948sdkhjf

Trådløs vibrasjon og temperaturovervåking

| Medlemsnyhet | Bedrift HF Danyko AS

Vær et skritt foran maskinene dine.

Mange maskiner i dagens moderne fabrikker produserer varer døgnet rundt. Med denne sensoren kan et bredt spekter av motorer, pumper, kompressorer, vifter etc. overvåkes.

Hvor mye tapt produksjon vil du ha hvis en av maskinene dine svikter helt uventet?

Vær et skritt foran maskinene dine ved å overvåke dem kontinuerlig med Banners trådløse vibrasjons- og temperaturovervåkning, og prediktive vedlikeholdsløsninger.

Fordi det er trådløst, spiller det ingen rolle hvor vanskelig det er å komme til maskinene dine. Med batteridrevne noder og trådløs tilkobling vil du vite tilstanden på utstyret ditt og være i stand til å løse eventuelle problemer, uansett hvor de er plassert.

Systemet overvåker maskinens tilstand enkelt ved konstant vibrasjon og temperaturovervåkning, samtidig som alarm- og alarmgrenser kan stilles inn og en enda mer grundig analyse kan utføres på de overvåkede maskiner.

Med QM42VT1 vibrasjonssensor kombinert med en trådløs node og en trådløs DXM100 kontroller som kjører vår egen maskinlæringsalgoritme, analyserer og lærer du maskinens vibrasjonsnivå. Det forteller også om maskinen kjører eller ikke. 

Systemet vil varsle deg når maskinen begynner å fungere merkelig, slik at du kan planlegge vedlikehold når det har minst innvirkning på produksjonen. 

Overvåk maskinene dine. Oppdag problemene tidlig. Og unngår dyr uplanlagt nedetid

 

Banner Engineering representeres i Norge av HF Danyko AS.

For mer informasjon, kontakt HF Danyko på tlf: 37 09 09 40, mail: danyko@hf.net


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
HF Danyko AS

Bark Silas vei 8
4891 Grimstad
Norge
HF Danyko AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.083