23948sdkhjf

De nye Beta-sveisehjelmene gir økt beskyttelse, komfort og brukervennlighet

| Medlemsnyhet | Bedrift Kemppi Norge A/S

Kemppis Beta-sveisehjelmer for profesjonelle sveisere gir pålitelig beskyttelse ved en lang rekke sveiserelaterte prosesser.

Sveisehjelmene, som ble lansert 1. juni 2018, har fått oppdaterte spesifikasjoner og tilbyr større verdi, komfort og brukervennlighet.

Beta-sveisehjelmene gir enestående beskyttelse av øyne og ansikt. Beta-sveisehjelmene – som er laget for profesjonelle sveisere og sertifisert iht. EN175 B for sveising, skjæring og sliping – fås med enten passive eller automatisk nedblendende filtre.

Den oppdaterte Beta-familien omfatter fem modeller for alle budsjetter og bruksområder: Beta 60P, Beta 60A, Beta 90P, Beta 90A, Beta 90X. I tillegg til ramme for forstørrelsesglass er samtlige modeller utstyrt med et hodebånd for ekstra brukerkomfort. Modellene 60P og 90P har passivt sveiseglass, mens det i de andre modellene brukes et nytt og effektivt sveisefilter med automatisk nedblending.

Toppmodellen i den oppdaterte Beta-serien, Beta 90X, tar ytelse og brukervennlighet til et nytt nivå. Den kan skilte med det nyeste ADF-sveisefilteret, LCD-brukergrensesnittpanel og et utvidet sveiseskyggeområde som når helt opp til skygge 14 og 15. ADF-modellen XA 47 er ideelt egnet for sveising med høy strømstyrke, og er utstyrt med en ny LiFE+ Colour ADF-teknologi som gir klarere sikt ved skarpt lys.

Se Sveisernes sikkerhet for mer informasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Kemppi Norge A/S

Danholmen 19
P.B 2151
3103 Tønsberg
Norge
Kemppi Norge A/S

Send til en kollega

0.06