23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hygienisk trykksensor PP20H

Med kondensbestandig målecelle for økt driftssikkerhet

Med en ny generasjon innenfor hygieniske trykksensorer i PP20H-serien, tetter Baumer et hull i sortimentet sitt og tilbyr samtidig en rimelig løsning for krevende hygieniske applikasjoner. Sensoren har en robust, IP69K-klassifisert innkapsling i syrefast stål, designet for å håndtere mange ulike applikasjoner, og er utstyrt med en kondensbestandig silikoncelle.

Det skalerte trykket varierer fra -1 til 40 bar, og med et bredt spekter av prosesstilkoblinger er den ekstremt allsidig. Den er tilgjengelig med 4 ... 20 mA-signal og IO-Link. Den overholder de strenge hygieniske kravene innen næringsmiddel- og farmasøytisk industri og støtter CIP- og SIP rengjøring. Takket være det hermetisk forseglede måleelementet er målecellen fullstendig upåvirket av kondens, selv med ekstreme temperatursvingninger i fuktige omgivelser. Med sin glimrende temperatur- og langtidsstabilitet og høye nøyaktighet garanterer sensoren at krevende hygieniske prosesser overvåkes, kontrolleres og reguleres trygt.

Denne kompakte trykksensoren dekker et vidt temperaturområde for medier fra -20°C til 125°C uten at en kjølehals er nødvendig, noe som bidrar til blassbesparelse ved installering. I tillegg kan flere ulike applikasjoner dekkes av bare én sensormodell. Dette reduserer behovet for reservedelslager og reduserer kostnader.

Flere sensorer kan konfigureres samtidig via IO-Link. Dette forenkler bryterpunkt-justeringen for ulike prosesstrinn ved oppstart eller endringer i batch-produksjon som igjen sparer tid. Diagnostiske data kan hentes ut umiddelbart og vurderes, noe som øker systemtilgjengeligheten.

Takket være sensoren sin modulære struktur kan den sendes ut 48 timer etter mottak av bestilling (ARO).

Klikk her for produkt>>

Klikk her for mer informasjon>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.047