23948sdkhjf

RobotNorge sikrer kontinuerlig drift

| Medlemsnyhet | Bedrift RobotNorge AS

En robotcelle er en kritisk del av produksjonen hos våre kunder.

Uten sikker drift av disse vil produksjonen i de aller fleste tilfeller stoppe opp, og vi i RobotNorge har derfor i lang tid prioritert å få en god systematikk og kompetanse for å følge opp våre leveranser i hele anleggets levetid.

Service-avdelingen har stasjonert personell i flere regioner for å redusere mobiliseringstiden til anleggene, og RobotNorge har lokalt lager for typiske reservedeler. Med ABB’s logistikk-system i bakhånd klarer vi med andre ord å levere deler og personell på timers varsel.

Et nylig eksempel på rask respons kommer fra vår kunde Kongsberg Automotive Hvittingfoss, som opplever jevnlig behov for service og support i anlegget.

«RobotNorge har mange oppdrag for oss, og spesielt innen akutte serviceoppdrag ifbm havarier, motorbytter, girbytter og justeringer opplever vi leveranser utover det vi kan forvente av en leverandør sier Ulf Bræin, leder av automasjon og elektro hos Kongsberg Automotive Hvittingfoss. Vi lever i en verden der våre kunder ikke selv har lager, og da har vi krav på å levere produkter «just in time». RobotNorge har personell som forstår dette, og evner å tilpasse seg vår hverdag. Vi har opplevd å få deler og assistanse på døren til ubekvemme tider, og det oppnår man bare med gode systemer og personell som brenner for jobben. Når vi i tillegg snakker om ofte kostbare reservedeler reduserer også dette behovet vårt for å ha disse på lager selv, avslutter Ulf»
Alle servicehenvendelser til RobotNorge følges også opp med en tilfredshetsmåling. Vi kan med stolthet si at vi pr i dag har en snitt-score på 5,6 hittil i år på en skala fra 1-6.

Nytt i tiden er også muligheten for Connected Services. Dette betyr at vi som leverandør kan følge med på tilstanden til robotene fra våre lokasjoner, og vi kan dermed monitorere og unngå uheldige situasjoner før de oppstår.

Samtlige av våre roboter kan ha denne funksjonaliteten.

Les mer om Connected Services


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
RobotNorge AS

Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Norge
RobotNorge AS

Send til en kollega

0.082