Mr. Pierre-André de Chalendar besøker Flexovit

| Medlemsnyhet | Bedrift Saint-Gobain Abrasives AS

Saint-Gobain Abrasives merkevare

Flexovit, fortsetter feiringen av sitt 60-årsjubileum ved å hilse Pierre-André de Chalendar, styreformann og administrerende direktør i Saint-Gobain, sammen med Benoît d'Iribarne General Delegate Benelux, Tyskland og Østerrike til Flexovit-fabrikken i Eibergen/ Nederland. Her demonstrerte teamet de siste nyvinningene til de besøkende og benyttet anledningen til å vise frem de fantastiske prestasjonene Flexovit-teamet har laget de siste 60 årene.​

Flexovit ble grunnlagt i Nederland i 1958 og ble innlemmet i Saint-Gobain Abrasives i 1998. Mr. de Chalendar, en slående personlighet med lidenskap for vekst og innovasjon, ledet overtakelsen som bidrar til å øke merkevaren gjennom omfattende kundenettverk og imponerende investeringer i FoU for hvilke Saint-Gobain Abrasives var kjent. Siden da har Flexovit utviklet seg fra en slipe- og kappeskivespesialist viet til det nederlandske markedet til en internasjonal produsent av et komplett og bredt utvalg av industrielle slipemidler med høy ytelse.

Under besøket fremhevet teamet våre de nyeste utviklingene, blant annet keramiske skiver, personlig innovativ forpakning og prosessen som er gjort med automatisering. Vi diskuterte også en rekke viktige samutviklingsprosjekter som har pågått i Eibergen, inkludert produksjon 4.0, vår automatiske inn- og uthånteringsteknologi på lager, UTG (Ultra-Thin Grinding) -konseptet og den nye jernbaneskiven med Eco-Center.

Mr. De Chalendar var veldig imponert over vår ytelse og innovasjonene som ble tatt godt imot av våre kunder og de bransjer vi opererer i og som bidrar til å drive innovasjonen fremover.

Som svar på dette besøket, kommenterte Joost Morsink - daglig leder for Nord-Europa: "Vi har en lang historie med å produsere industrielle høytytende slipemidler og det er en fantastisk mulighet til å markere vårt 60-årsjubileum. Vi er veldig stolte av at Pierre-André de Chalendar og Benoît d'Iribarne besøkte vår fabrikk og vi gleder oss til å fortsette å feire hele resten av året.

For mer informasjon om vårt brede utvalg av slipeprodukter til industrien, vennligst ta kontakt med din lokale salgsrepresentant.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Saint-Gobain Abrasives AS

Besøksadresse: Karihaugveien 89,
1086 OSLO
Norge
Saint-Gobain Abrasives AS

Bilder & videoer

Skjermbilde 2018-06-07 kl. 08.44.55

Send til en kollega

0.079