23948sdkhjf

RS Components lanserer termografi og test- og måleutstyr for vedlikeholdsoppgaver fra FLIR

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Nye håndholdte produkter fra FLIR med avanserte termografifunksjonalitet gjør elektrikere og vedlikeholdsteknikere i stand til å oppdage varme punkter og andre problemer i bygninger

Maj 2018RS Components (RS) har annonsert at en ny portefølje med termografi- og test- og måleprodukter fra FLIR nå er tilgjengelig. Produktene er hovedsakelig rettet mot elektrikere, elektroingeniører og teknikere samt andre som er involvert i vedlikehold. Utvalget inkluderer et avansert termisk kamera og en rekke nye håndholdte multiverktøy.

FLIR E53, som har FLIRs MSX-teknologi (Multi Spectral Dynamic Imaging) integrert, er det første i en serie av håndholdte kameraer fra FLIR, som gjør termografi tilgjengelig for et stort antall vedlikeholdsteknikere og mekanikere. Med denne funksjonaliteten blir det lett å lokalisere varme punkter og andre problemer som kan oppstå i bygninger før disse potensielt leder til kostbare reparasjoner. Det kombinerer muligheten for termografisk visning av både elektriske og mekaniske systemer samt inne i bygninger. For eksempel er det lettanvendelige E53 ideelt for å påvise varmeoppsamlinger i elektriske/mekaniske systemer i tillegg til at det har høy nok oppløsning til å registrere varmeendringer som kan vise en isolasjonsfeil eller lekkasje i en bygning.

Enheten er slitesterk og vanntett og er derfor i stand til å takle selv de tøffeste forholdene. Den har også blitt falltestet på opptil to meter. E53s andre viktige funksjoner er: Wi-Fi-tilkobling, et 5-megapiksels kamera, en fargeklar 4-tommers berøringsskjerm med 160-graders visningsvinkel samt en detektor med 240 x 180 oppløsning som gir mer enn 43 000 temperaturmålingspunkter og et temperaturområde opptil 650 °C. I tillegg sikrer enhetens praktiske grensesnitt intuitiv betjening og praktiske funksjoner slik som trinn/intervall-innstillinger, som gjør brukeren i stand til å forbedre kontrasten på motivet ved å enkelt berøre skjermen.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

RS744-FLIR_E53_Cam5

Send til en kollega

0.109