23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Undervisningsmodell for EL-bil

Realistisk og trygg opplæring på høyspenningsteknologi til EL-bil

Undervisningsmodellen for elektriske drift og HV-systemer til kjøretøy består av to undervisningsmoduler som er satt opp på følgende måte. En kraft og kontroll- modell og en elektromotor modul. HV-systemet har en driftsspenning på 96 V.

Det inkluderer et komplett  energiforsyningsenhet med elektronisk batteri (BMS), en integrert lader for HV-batteriet, en kontrollenhet med et motorstyringssystem, alle nødvendige sikkerhetskomponenter, leveres med  «Mennekes» lader og en ekstra servicebryter.   

HV-batteriet nominell spenning på 96 V, er utstyrt med 32 LiFePO4 / 40 Ah celler. Batteripakken har Blåtann. Android app leser av (spenning, temperatur, balanseringshastighet under ladingsprosessen) for hver enkelt battericelle.
Les mer her>>

Feilkrets for simulering av feil
Integrert feilkrets kan simulere inntil ti feil i både energiforsyningsmodulen og i kjøremodul. Feilkretsen styres av en spesialutviklet app (Android) via Bluetooth med nettbrett eller smarttelefon.

HIOKI BT3564 BATTERITESTER
Høy nøyaktighet som direkte kan teste den interne motstanden til høyspenningsbatterier større enn 300V.

Utviklingen av bilen er rask og særlig dens elektrifisering til elektriske og plug-in hybride kjøretøy. Blant dette, er tunge biler som EV busser og lastebiler som krever høyere utgang på krevende batteripakker med større og større spenningskapasitet. Les mer her>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.063