23948sdkhjf

Se DAVI MCA 2020 fire rullers CNC-styrt vals hos iTec i Larvik

| Medlemsnyhet | Bedrift iTec AS

DAVI er i dag verdens største produsent av plate- og profilvalser, og er et innovativt og fremtidsrettet selskap innenfor sin nisje, lokalisert i Cesena i Italia.

iTec distribuerer DAVI maskiner i Norge 
Her er DAVI maskinen MCA FOUR ROLL platevals presentert – innovativ og eksklusiv i design, og valser plater opp til 10-15 mm tykkelse. Denne maskinen er nøyaktig, rask, enkel og intuitiv, og egner seg svært godt til mindre mekaniske verksted. DAVI er særdeles innovative og fremtidsrettet. Effektiviteten og presisjonen i maskinene er av spesielt høy kvalitet. DAVI har til enhver tid minst 100 maskiner på lager, klar for utsending til kunder i hele verden. Lageret er bygget på historiske salgsdata, og DAVI garanterer også reservedelsleveranser innen 48 timer fra eget lager.

DAVI platevals
DAVIs maskiner er særdeles driftssikre og har lite kostnader knyttet til service og vedlikehold. Effektiviteten i produksjonen blir veldig god. DAVIs maskiner er spesielt gode fordi de holder høy kvalitet og er meget solid bygget. DAVI har levert slike maskiner i 50 år, og denne erfaringen benyttes ved dagens maskinkonsepter. DAVIs maskiner leveres kun med standardkomponenter fra de beste og mest anerkjente produsentene, noe som gjør komponentbytte svært effektivt.

iTecs visjon er å være et førstevalg for industrien
og det er derfor viktig å inneha de aller beste kvalifikasjoner innenfor de produktene vi forhandler.
Vi er stolte av å presentere vår nylig sertifiserte tekniker på DAVI maskiner, Tommy Henriksrud (til venstre på bildet), her sammen med DAVIs Valerio Gatti.

Velger du DAVI er du som kunde sikret et kvalitetsprodukt fra en svært høykvalifisert leverandør. iTec tilbyr bestandig spesialtilpassede løsninger og guider dere trygt gjennom salgsprosessen.

Vi bygger nytt Showroom på vårt hovedkontor i Larvik (Hegdalsveien 80 N-3261 Larvik) hvor det i løpet av våren vil settes opp en DAVI MCA2020 demomaskin.

Ta kontakt på +47 95 80 07 00 for mer informasjon, og/eller for å avtale demo! 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
iTec AS

Hegdalveien 80
3261 LARVIK
Norge
iTec AS

Bilder & videoer

service_davi

Send til en kollega

0.074