23948sdkhjf

CNC-fres med «Plug-and-Play» hos Universitetet i Oslo - robotikk og intelligente systemer

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

Datron neo en kompakt høyhastighetsfres med «Plug-and-Play» styring. En ekte allrounder for småserier og prototyping. Maskinen har vært i drift noen måneder hos UiO robotikk og intelligente systemer, som er svært fornøyde med investeringen.

ABC-Maskin AS, DATRONs norske forhandler, forteller at førsteamanuensis Mats E. Høvin ved UiO robotikk og intelligente systemer er svært fornøyde med investeringen. Høvin hos UiO sier: «Fresemaskinen brukes daglig, og vi er svært fornøyde. Spesielt setter vi pris på at maskinen er superrask og samtidig svært nøyaktig. Den er veldig produktiv på 3D flater, kjølingen fungerer utmerket og småjobber kjøres rent og pent.»

Mer om Datron neo:

Datron neo gir høy overflatekvalitet og avansert gravering ved bruk av små verktøy. Maskinen er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer. Datron neo er en fleksibel maskineringsløsning for både effektive produksjonsbedrifter og prototype-bedrifter.

Datron neo er lett i bruk og har en enkel tilnærming til CNC- og høyhastighetsfresing. Programvaren DATRON next skiller seg ut som revolusjonerende da den er «Plug-and-Play» basert. Programvaren er svært brukervennlig. Med en liknende sveipefunksjon som på en smarttelefon, blir freseprosessen nesten like enkelt som en 3D-utskrift. Assisterende funksjoner og et integrert kamera hjelper operatøren, via bare noen få trinn, til å starte en vellykket freseprosess.

Selvforklarende ikoner og realistiske 3D-illustrasjoner av verktøy og komponenter legger til rette for rask identifisering av ulike funksjoner, og gir en positiv brukeropplevelse. En stor fordel med DATRON neo-teknologien er kombinasjonen av et kamera i arbeidsområdet, kontrollert av en sensitiv multi-touch-skjerm. Dette gjør at brukeren enkelt kan finne og sette opp arbeidsstykket med sveipebevegelser som hindrer den tidkrevende manuelle inntastingen av komplekse numeriske data. I tillegg, blir operatøren gitt anledning til å simulere freseprosessen i 3D på forhånd, og kan justere detaljer før faktisk fresing. Etter et raskt oppsett av delen, kan brukeren stole på den velprøvde DATRON fresekvaliteten.

Visuelt er DATRON neo i en innovativ særklasse og har blitt tildelt prisen «red dot industriell design award». Den har et tidløst design og er en framtidsrettet 3-akse-fres. Maskinen er ergonomisk i bruk og er spesielt konstruert for å maskinere aluminium, ikke-jernholdige metaller, tre, konstruert plast og kompositter. Det kompakte designet gjør den svært plassbesparende, og kan passere gjennom alle standard døråpninger. Fullt utstyrt måler maskinen kun 188 x 80 x130 cm (hxbxd) og veier 700 kg.

Opplev den revolusjonerende Datron neo nå, se video her.

For mer info, eller et uforpliktende tilbud, ta kontakt med DATRONs forhandler i Norge ABC-Maskin AS på tlf. 35 91 51 20.

                      


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

IMG_0011IMG_0005IMG_0013CNC-fres DATRON Neo

Send til en kollega

0.072