23948sdkhjf

Fluke prosesstyring. Vedlikehold, bygg og kalibrer systemer

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Arbeid i prosesskontrollmiljøer slik som farmasøytisk, petroleum eller gassholdige miljøer kan være er farlig og vanskelig arbeid. Det kreves spesiell ekspertise for å vedlikeholde, bygge og kalibrere slike systemer.

Fluke har verktøyet som holder hjulene dine i gang. Se under for de ulike bruksområdene for å finne det rette verktøyet for jobben:

Testing i Ex-klassifiserte områder
Egensikkerhet i ATEX-områder er spesielt viktig for teknikere som arbeider i bransjer som petrokjemi, farmasi, tremasse og papir, avløpsvann, osv. Sikkerheten i slike miljøer er avgjørende. Riktige rutiner og verktøy minimerer risikoen som følger med å jobbe i risikosoner. 

Vedlikehold og feilsøking
Prosessinstrumentering krever regelmessig vedlikehold for å sikre kontinuitet og kvalitet i prosessen. Selv med de beste vedlikeholdsrutiner kan det fra tid til annen oppstå problemer som krever feilsøking. Med de rette instrumentene går denne prosessen raskere så anlegget kommer fort tilbake i drift. 

Prosessinstrumentkalibrering
Prosessinstrumentering krever kalibrering etter strengere standarder og med faste intervaller, i henhold til normer, regelverk eller kundespresifikasjoner. Når du kan utføre svært nøyaktige kvalitetskalibreringer i felten, unngår du demontering av deler av prosessen. Dermed kommer produksjonen raskt i gang igjen. 

Automasjonssystemer
I industrien er det avgjørende å holde automasjonssystemer i drift. Én feil kan utløse andre og føre til betydelige tap av både tid og penger. Med riktige verktøy kan du feilsøke, vedlikeholde og kalibrere automasjonsutstyr for å sikre maksimal effektivitet. 

Kommisjonering og service, instrumenter
Når du setter opp utstyr som skal installeres i en prosess, enten det er en ny prosess eller du skal skifte ut eksisterende utstyr, er det viktig å verifisere eller kalibrere utstyret etter en kjent standard. Vi tilbyr en lang rekke løsninger.

Klikk her for å lese mer om Fluke prosessverktøy>> 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.091