23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Honeywell SmartLine SMV800 multivariabel transmitter

Gjort smartere takket være integrert telleverk

For å takle stigende energikostnader, ser industrielle bedrifter på måter å forbedre effektivitet og redusere tap. For å få til dette, må de ha kontroll på kritiske prosessparametere som nåværende og totalt forbruk av damp og gasser, og i tillegg ha muligheten til å måle disse parameterne nøyaktig.

Utfordringen med å måle forbruk og mengde i gasser og damp er eventuelle endringer i trykk og temperatur. Svingninger i disse parameterne i prosessen kan ha en betydelig innvirkning på målenøyaktigheten, og kan igjen resultere i energitap. Det løser ikke problemet å bruke en volumetrisk strømningsmåler med konvertering av volum til masse ved bruk av fast tetthet. Når driftsforholdene er dynamiske, må variasjoner i tetthet, trykk og temperatur tas med i betraktningen for å få nøyaktige strømningsmålinger.

Med den supersmarte idéen bak Honeywell SmartLine-løsninger, leverer SMV800 pålitelig, nøyaktig og stabil strømningsmåling gjennom dynamiske kompensasjonsalgoritmer som er kompatible med ulike strømningselementer og globale tekniske standarder. Med et svært nøyaktig, integrert, syv-siffer telleverk, kan SMV800:

- Angi forbruk av gass og damp over definerte tidsperioder
- Gjøre det mulig å fordele og fakturere kostnadene riktig til forskjellige brukere
- Optimalisere produktiviteten ved å avsløre den reelle effektiviteten til utstyret

Den integrerte designen til SmartLine SMV800 eliminerer behovet for installasjon av et separat telleverk, sammen med tilhørende kabling. I tillegg eliminerer det feil fra analog til digital konvertering og signalstøy.

HONEYWELL SMARTLINE SMV800 MULTIVARIABEL TRANSMITTER
- Lar deg måle 3 ulike prosessvariabler samtidig
- Diff. trykk, statisk prosesstrykk og temperatur
- Nøyaktighet fra 0,0375%
- Skalerbar til 400:1 med integrert kompensering
- Integrert fail-safe funksjon for flowmåling

Les mer her>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.047