23948sdkhjf

Våren 2019 åpner det nye sentrallageret ved Nebbenes

| Medlemsnyhet | Bedrift Tibnor AS

Bredere produktsortiment, konkurransedyktige leveringstider og høy kvalitet på alle leveranser, er hva Tibnor ønsker å tilby kundene når det nye sentrallageret åpner rett ved Gardermoen.

I dag har Tibnor ett lager på Furuset i Oslo, ett på Berger på Skedsmokorset, samt ett i Fredrikstad. Hver dag blir gods fra disse transportert til Furuset, for så å samles, pakkes om og leveres til kunden. En krevende situasjon som krever mye logistikk.

– Med det nye sentrallageret rigger vi oss for fremtiden, og for de behovene som kundene våre har i dag, forteller Country Manager Erik Tønnesen
– Når kunden bestiller en vare, vil vi ha en bedre forutsigbarhet og oversikt over varetilgjengeligheten. Ordren vil bli raskere effektuert og leveringen vil skje hurtigere enn i dag.

Nytt automatlager skal gi sikre leveransene
For å bli så effektive som mulig, gjør Tibnor enda et grep: et automatlager til 20 millioner kroner skal håndtere produkter med lengder på inntil 6 meter. Logistikk- og produksjonsdirektør, Finn Kamås, beskriver dette som betydelig forbedring som vil effektivisere plukken av 60% av vår ordremengde. 
– Med dette systemet blir ordrebehandlingen både forenklet og effektivisert. Vi har gode erfaringer med dette systemet fra Eskilstuna og Köping i Sverige, og ser frem til å tilby kundene våre tilsvarende service i Norge, forteller han. 

Hensyn til miljøn med regenerert strøm 
Erik Tønnesen kan fortelle at hele sentrallageret vil bli driftet med re-generering av strøm for å redusere energiforbruket. Dette gjelder spesielt alt av kraner samt automatlageret. 
– Denne kraften genererer strøm tilbake til nettet. Av andre eksempler på miljøtiltak kan vi nevne full led-belysning, utstrakt bruk av el-trucker, samt ladestasjoner til el-biler for alle ansatte. Dette er en del av Tibnors «grønne skifte», avslutter han.

Fakta om Tibnors nye sentrallager
• I drift våren 2019
• Antall ansatte: ca 60
• Areal innendørs: 21.000 m2 
• Areal utendørs: 29.000 m2
• Totalareal tomt: 50 000 m2
• Lagerbeholdning: ca 3000 artikler


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Tibnor AS

Tevlingveien 15
1081 Oslo
Norge
Tibnor AS

Send til en kollega

0.078