23948sdkhjf

KUKA Nordic i samarbeid med Ameka AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Ameka AS

KUKA Nordic har skrevet systempartneravtale med Ameka AS, Ameka AS er en utstyrsprodusent med høy kompetanse på maskiner til produksjon av tynnplateprodukter.

Spesialitet er produksjon av maskiner for serieproduserende industri. De lager produksjonslinjer og metallformingsverktøy. Robotisert handtering med Kuka roboter sammen med automatiserte maskiner for å knekke, brette, stanse, bombere, valse, og kutte metallprodukter.

Krav om automatisering og digitalisering for å bli mer effektive, medfører at det knapt er én produsent i Norge som ikke tenker på hvordan de bør fornye produksjonsløsningen sine, for å få ned kostnad og økt styring og kontroll (Industry 4.0). Med Kuka i ryggen er Ameka bedre rustet til å bistå våre kunder i disse prosessene. Vi håper at vi sammen med Kuka kan bidra til at produksjonslinjer og maskiner i industrien blir fornyet, og gjennom det bidraget sørge for at konkurranseevnen forblir i Norden, med en effektiv og automatisert produksjon.

At Kuka jobber aktivt med sine partnere for å levere de rette løsningene for våre sluttkunder er noe som er godt kjent i markedet.
– og vi håper at Kukas valg av Ameka skal gi like mye tilbake til Kuka, som vi føler vi får fra Kuka, sier Arild E. Kilen, Daglig leder/Managing Director

KUKA ser store fordeler ved samarbeidet, industrien i Norge er i en positiv vekst, og vi ser frem til å jobbe tettere med Ameka. De har en strategi for å jobbe mer med automasjon og roboter, og derfor er dette en perfekt systempartner for KUKA, sier Frode Grimsbø, salgssjef i KUKA Nordic Norway


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Ameka AS

Birger Hatlebakks veg 15
6415 MOLDE
Norge
Ameka AS

Send til en kollega

0.093