23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ugresskontroll uten bruk av kjemikalier

Ved å bruke Boiling Hot Water Technique® har Waterkracht funnet en metode for å drepe ugress på en miljøvennlig måte.

De energipakkede kokende vanndråpene treffer ugresset på et nøye valgt trykk. I øyeblikket det påføres eksploderer de kokende vanndråpene og energien gjør vannet til damp, som også kalles termisk sjokk-effekt. Ugressets celler koker øyeblikkelig og brister. Ugresset dør og blåser bort etter noen dager. Kjemiske ugressdrepere er ikke lenger tillatt å bruke på asfalterte overflater som fortau og veier. Waterkracht har utviklet et alternativ til kjemisk ugress kontroll. WeedMaster fra Waterkracht kan fjerne ugress med kokende varmt vann, uten å legge til noen kjemikalier eller giftstoffer.

LAV MILJØPÅVIRKNING Weedmaster fjerner ugress uten bruk av kjemikalier og bruker et lavt vanntrykk i tillegg har den en patentert ECO brenner for minimalt utslipp. Dette gjør at at den kan brukes på alle områder og i alle omgivelser uten fare for at man skader dyr, ønskede planter eller overflater

LAVT ENERGIFORBRUK Et vesentlig lavere vannforbruk sammenlignet med andre metoder. Den installerte varmeveksleren gjør at vannet blir for-varmet før det går inn i brenneren, noe som gir lavere drivstofforbruk (gjelder ikke weedmaster S). Varmtvann overfører 25 ganger mer energi enn damp og varmluft slik at det raskere tar liv av ugresset.

LAVT STØYNIVÅ På diesel/bensindrevne modeller er det turtallsregulator på motoren slik at den ikke alltid går på maks som igjen reduserer støyen. Det er montert støydemping på alle deksler og eksosen fra motoren er ført inn i ECO-brenneren for maks støyreduksjon

HØY EFFEKTIVITET Med patenterte teknologier som STC®, Weedcontrol lanse® og Boiling Hot Water Technique® har man en stabil, høy temperatur i tillegg til en indikator som sikrer at man vet ugresset drepes ved første påføring. Sammenlignet med andre metoder tar Weedmaster liv av hele planten (bladverk og røtter).

ENKEL Å BRUKE Weedmaster kan brukes på alle overflater og uten bruk av verneutstyr. Maskinen startes ved få aktiveringer og temperaturindikatoren på Weedcontrol lansen gjør det enkelt å se når Weedmasteren er klar til bruk.

Les mer om produktene her.

Vestec AS
Møllevegen 1A
4353 KLEPP STASJON
Klepp
Norge
Org. nr.: NO882221482

Kontaktperson

SO
Stian Osmundsen
Daglig leder
+47 90122116 stian.osmundsen@vestec.no

Send til en kollega

0.063