23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Termokameraene i Fluke Ti480 og Ti450 PRO-seriene ble nylig finjustert

Videreutvikling av fem av egenskapene til termokameraene i Fluke Professional-serien

Termokameraene i Fluke Ti480 og Ti450 PRO-seriene ble nylig finjustert for å gjøre det enklere for teknikere, ingeniører og elektrikere å finne underliggende årsaker raskere og med større visshet, ved å identifisere varme og kalde punkter samt forskjeller i tilsynelatende overflatetemperaturer. Vi har oppgradert fem av egenskapene til termokameraene i Fluke Professional-serien for å hjelpe teamet ditt med å løse problemer raskere.

1. Økt sensorfølsomhet
Den ekstra følsomheten til kameraets interne sensor hjelper deg med å fange opp mindre temperaturforskjeller på overflater, det gjør det enklere å synliggjøre resultater. Med den forbedrede målenøyaktigheten og det større dynamiske temperaturområdet til Ti450 PRO – inntil 1500 °C med NETD så lav som 25 mK – kan du innhente nøyaktig informasjon for å ta informerte beslutninger som øker selskapets avkastning på investeringer.

2. Skarpere bilder for diagnostisering av problemer
Forbedringer i fastvaren til Fluke Ti480 og Ti450 PRO fører til skarpere IR-bilder på skjermen, med tydeligere fargedifferensiering. Dette gir deg en bedre visuell påvisning av temperaturforskjeller. Termokameraer  i PRO-serien viser avvik fra standardtemperaturer og bruker forskjellige ΔT-markører når det sender resultater til teamet ditt. Du kommer til å oppdage og analysere temperaturproblemer med langt større visshet.

3. Oppdatert brukergrensesnitt
Berøringsskjermen til Fluke Ti480 og Ti450 PRO har et forbedret, brukertestet brukergrensesnitt som er raskere og enklere å bruke enn noensinne. Skjermen har en moderne design og framhever de rektangulære kameramarkørene. Det hjelper teamet med med rask identifikasjon av minimums- og maksimumstemperaturer for deler av utstyr eller utstyrsgrupper. Kameraene har en ny palett og flere grønne og gule nyanser, det gjør visningen enda bedre og gjør det lettere å se varmeforskjeller.

4. Smartobjektiver – mer fleksibel synliggjøring av motiver
Termokameraene i Fluke Ti480 og Ti450 PRO-seriene er nå kompatible med flere av Flukes smartobjektiver. Uansett om den termografiske inspeksjonen krever makro, tele eller vidvinkel, kan du montere det riktige objektivet for å få et best mulig bilde av motivet. Flukes smartobjektiver kan byttes mellom kompatible kameraer uten kalibrering.

5. Del termografier med SmartView® og Fluke Connect®
Med forbedringene i fastvaren og den termiske sensitiviteten til termokameraene i Ti450 og Ti480 PRO-seriene er du bedre forberedt til å lage omfattende og profesjonelle rapporter etter termografiske inspeksjoner. SmartView® gir termoinspektører en enkel løsning for å se termografier på de mobile enhetene sine eller på en datamaskin. Fluke Connect gjør det enkelt å dele termografier slik at de kan vises på smarttelefoner  og nettbrett, det gjør det mulig for teammedlemmer å samarbeide og analysere utstyrsstatus i sanntid.

Når det gjelder termokamerateknologi, er nyskapninger normalt ikke så dramatiske som en redesign av hele verktøyet. Noen ganger kan iterative endringer av skjermvisningen og programvaren på profesjonelle termokameraer ha betydelig innvirkning på brukervennlighet, nøyaktighet og rapporteringsmuligheter. Med Ti450 og Ti480 PRO kan du fortsette å stole på Flukes termokameraer med hensyn på innsiktsfulle termografiske undersøkelser.

Et selskaps største investering er ikke utstyret som er i skapet; ultimat beskyttelse av elektrikerne, teknikerne og kontrollørene som risikerer livet sitt hver dag for å gjøre jobben sin, har førsteprioritet. Få enda mer ut av termokameraene dine med
Fluke IR-vinduer. Nå kan du utføre termografiske undersøkelser uten å åpne paneler. Inspiser utstyr raskere, oftere og tryggere.

Figur under viser sammenligning av skjermene til Ti450 og Ti450 PRO

Kilde: Fluke

Klikk her for termografikamera>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.031