23948sdkhjf

Sverdrup Steel vil gjerne presentere vår nye medarbeider Thomas Refstad

| Medlemsnyhet | Bedrift Sverdrup Steel AS

Sverdrup Steel presenterer vår nye Key Account Manager Export Thomas Refstad.

For Sverdrup Steel var 2017 ett spennende og fremgangsrikt år. For å imøtekomme veksten vi skapte i 2017, og for å imøtekomme de fremtidige mulighetene har vi i Sverdrup Steel ansatt flere ressurser som vi vil presentere i tiden fremover. Først ut er vår nye Key Account Manager Export, Thomas Refstad.

Thomas startet i jobben som Key Account Manager Export ved vårt Oslo kontor januar i år. Vi er veldig glade for å ha Thomas med på laget. Med hans fokus på kunde service, hans erfaring og kompetanse innen høylegert stål. Både med hensyn til spesifikasjoner og applikasjoner er vi overbevist om at vil være en tilvekst i vårt salgs team som kunden vil verdsette.


Thomas har tilegnet seg sin erfaring og kunnskap gjennom sin diversifiserte karriere innenfor flere sektorer i stål bransjen. Han startet sin karriere i Burmeister, hvorpå turen gikk videre til Outokumpu Norge. Og hans siste stopp før han kom til Sverdrup Steel var Norsk Stål.


Vi i Sverdrup Steel kjente Thomas godt i fra sine åtte år i Outokumpu Norge. Gjennom vår erfaring som partner med Outokumpu, hvor Thomas Refstad var vår kontaktperson, var vi aldri i tvil om Thomas var den perfekte søker til vår utlyste stilling. I kraft av sin kjennskap til produkt og marked har Thomas vært en bidragsyter fra dag en i Sverdrup Steel. Vi ser frem til å utvikle vår eksport operasjon sammen med Thomas i tiden som kommer.


Gjennom vår førstehåndserfaring med Thomas som leverandør vet vi at han også er en tilvekst våre kunder setter pris på og vil dra nytte av i de kommende årene.

Medlemsnyhet

Bedrift
Sverdrup Steel AS

Strandsvingen 2
4032 Stavanger
Norge
Sverdrup Steel AS

Send til en kollega

0.111