23948sdkhjf

Additels nye 875 serie tørrblokk kalibratorer er bærbare, robuste og nøyaktige

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Additel introduserer sin nye 875 serie tørrblokk kalibratorer som består av tre temperaturområder fra -40 °C opp til 660 °C.

Det er tre områder å velge mellom: -40...155°C, +33...350°C og +33...660°C. Hver enhet har ytelsesspesifikasjoner i henhold til retningslinjene som er angitt i Euramet cg-13, som omhandler stabilitet, radial og aksial uniformitet, lasteffekt og hysterese.

Hver enhet har en integrert prosesskalibrator som gir deg muligheten til å måle referanse PRT og to kanaler for enheter under test som kan måle mA, spenning, bryter, RTD eller termoelement. I tillegg til disse målefunksjonene har denne kalibratoren mulighet for å dokumentere testene, kjøre definerte oppgaver, lagre resultater, og HART-kommunikasjon.

Om Additel
Additel Corporation er en av verdens ledende leverandører av prosesskalibreringsverktøy. Additel Corporation er dedikert til design og produksjon av håndholdte testverktøy av høy kvalitet og bærbare kalibratorer for prosessindustrien i presisjonstrykkalibrering og testinstrumentering. Med over 18 år i bransjen har Additel utviklet tørrblokk kalibratorer, trykkontrollere, bærbare automatiserte trykkalibratorer, håndholdte digitale trykkalibratorer, dokumenterende prosesskalibratorer, multifunksjonsprosesskalibratorer, digitale trykkmåler og ulike kalibrerings- og testpumper.

Les mer her>>


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.101