Ny Key Account Manager hos IKM Instrutek AS

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Som et ledd i å styrke vårt operative salgsarbeide er Per Egil Strand ansatt som ny Key Account Manager innen automasjon ved hovedkontoret i Larvik.

IKM Instrutek er en ledende salgs- og service leverandør innen test- og måleinstrumenter. Vi har spesialkompetanse innen elektro, elektronikk, automasjon, tilstandskontroll, maritim navigasjon og kommunikasjon samt kalibrering. Som en komplett samarbeidspartner tilbyr vi våre produkter og tjenester til blant annet industri, marine og offshore, installatører, strømleverandører, teknisk opplæring til skoleverket og offentlig tjeneste.

Selskapet har hovedkontor i Larvik og avd. kontor i Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi har et datterselskap i USA, er 50 ansatte og har en budsjettert omsetning på 185 mill., og er en del av IKM Gruppen med ca.
2 450 ansatte med en budsjettert omsetning på 4 milliarder NOK.

Per Egil Strand har utdannelse fra høgskole som ingeniør - industriell automasjon samt fagbrev som elektriker. Han har lang og bred fartstid i næringen og hans kompetanse vil være et flott tilskudd ved avdelingen for automasjonsprodukter. Hans erfaring vil komme til gode da hans oppgaver primært vil være operativt salgsarbeide mot industri med behov for prosessinstrumenter/instrumentering.

Vi benytter sjansen til å ønske Per Egil velkommen med på laget og lykke til i sin nye stilling!


For mer informasjon
Vennligst kontakt Salgssjef Rolf Kinck

Epost: Rolf.Kinck@IKM.no
Mob. Tlf.: 474 52 293


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.06