23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny pris for høy kvalitet tildelt ELESA

Elesa er veldig fokusert og oppmerksomme på en designer sine behov, og gjør kontinuerlige investeringer for å gjøre opplevelsen av online-katalogen mer effektiv og attraktiv. Derfor har Elesa nylig innført to nye verktøy:

Forhåndsvisning av 3D CAD-tegninger med automatisk dimensjonering og direkte nedlasting av tegninger.

Et verktøy for designere som trenger en praktisk og rask måte å fullføre sine prosjekter, ved å velge det ideelle produktet.

Forhåndsvisning med automatisk dimensjonering, er et dynamisk system som gir en rask og enkel visning av hovedmålene til den valgte artikkelen. 

Samme tegning er også inkludert i det aktuelle produktets pdf, som designeren enkel kan laste ned.

Direkte nedlasting av den valgte filen er tilgjengelig som en alternativmodus for å få CAD-tegninger, i stedet for å motta filen på epost.

Klikk her for å se video av hvordan dette gjøres i praksis

 Eller klikk i video til høyre.

 Cadenas "Golden Quality Seal"-pris anerkjenner den høye kvaliteten og smarte måten 3D-dataene blir presentert og tilbudt på, som Elesa leverer.

"Golden Quality Seal" er den høyeste utmerkelsen som er mulig å få innen CAD-komponenter og CAD-data. Den integrerte intelligensen, detaljenivået og strukturen på Elesa sine CAD-data er det beste systemet som finnes på markedet.

Cadenas GmbH, en ledende produsent innen strategisk dele-/komponentadministrasjon og dele-/komponentreduksjon (PARTsolutions) og elektroniske produktkataloger (eCATALOGsolutions), har tildelt sitt gyldne katalogsegl til Elesa sin elektroniske produktkatalog.

Bergsli-Hantek AS
Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO914018773

Kontaktperson

HB
Harald Bergsli
Daglig leder
harald@hantek-as.no

Send til en kollega

0.047