23948sdkhjf

Vi utvider vårt sortiment fra Megger

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Vi har med dette gleden av å informere om at vi utvider vårt sortiment fra Megger og kan nå tilby produkter med alt ifra enkle instrumenter til svært avanserte produkter for kraft, telekom/ datakom, industri og tekniske entreprenører.

Som eneste leverandør i Norge har IKM Instrutek nå tilgang til et komplett utvalg med produkter både fra ledende leverandører som Fluke, Hioki og Megger. Dette gjør oss som totalleverandør i stand til å levere rett instrument til rett oppgave. 

IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i over 30 år. Vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede deg som kunde til å gjøre det rette valget. Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier. 

Megger har i over 100 år vært en av de fremste leverandørene av elektrisk testutstyr og måleinstrumenter for elektriske applikasjoner. Selv om de er best kjent for deres verdensberømte utvalg av isolasjonstestere, tilbyr Megger en fullservice løsning for å møte dine elektriske test og målebehov. Deres produkter gir testløsninger i de mest kritiske områdene for vedlikehold, inkludert plassering av kabelfeil, beskyttelsesrelétesting og strømkvalitetstesting.

Spør oss om brytertest for høyspentbrytere, jordtestere, lav motstand ohmmetre, batteritestutstyr, isolasjonstestutstyr >1 kV, isolasjonstestere for telekomingeniører, lav motstands- eller kontinuitetstesting, Time Domain Reflectometers, isolasjonstestutstyr <1 kV og strømkvalitet.

Klikk her for å se utvalgte produkter fra Megger>>


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.072