Almig filtre - høy kvalitet

| Medlemsnyhet | Bedrift ultrafilter Skandinavien ApS

Du kan kjøpe varer til ditt Almig filter, hos Ultrafilter Scandinavien Vi har et bredt utvalg av filtre, og alltid gode priser i vår nettbutikk.

Almig filtre er tilgjengelige i høy kvalitet. Hvert element er bygd etter de samme strenge standarder som er i samsvar med alle filtre. Dette betyr at våre produkter er laget av de samme materialer av høy kvalitet av rustfritt stål og alluminium endecapper, Vår serie av tverrgående elementer gjør det mulig å bruke våre høykvalitets filtre, filterhus fra forskjellige produsenter.

Ultrafilter tilbyr bare de beste filtre. Vi produserer dem i vår produksjon i Tyskland, og kan derfor tilby dem de sterkeste prisene.

 

Enten du trenger elementer for kompressor, puste en slags luft vi har nesten alltid en løsning, og dermed fører elementer: Compair, Ceccato, Deltech, Domnick Hunter, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, Zander, og Walker som du finner mest av: vår cross-over-serien.

Dersom du ikke finner det du leter etter kan du kontakte oss på telefon +45 82 30 30 20, e-post info@ultra-filter.com eller besøk oss på ultra-filter.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ultrafilter Skandinavien ApS

c/o Nordic DC
Pløens gate 4
Att: Per Johnsen
0181 Oslo
Norge
ultrafilter Skandinavien ApS

Send til en kollega

0.147