23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Møt oss på Produksjonsteknisk konferanse 2018

For en optimalisert drift av roterende utstyr og annet maskineri, tilbyr vi totalleveranser inkludert survey, engineering, fabrikktester, installasjon, idriftsettelse, opplæring og support.

Det er de siste årene blitt økt fokus på tilstandskontroll av transformatorer, og det er flere grunner til å forbedre overvåkningen av den stadig eldende trafoparken i Norge:

- Øke sikkerheten med tanke på personell i kraftstasjoner
- Sikre produksjonen
- Sikre overføring av kraft

Det er ikke tvil om at mange i dag har gode rutiner med tanke på vedlikehold og en form for overvåkning av deres transformatorer. Ofte gjøres dette imidlertid etter faste intervaller og manuelt. Erfaringer vi har er at feilfrekvensen på transformatorer eller oljefylte kabelbokser er veldig lav, men konsekvensene kan være store og medføre skader på personell, miljø, bygginger eller økonomisk tap. Når vi snakker tilstandskontroll på transformatorer tenker vi på kontinuerlig overvåkning av feilgasser og fuktinnhold løst opp i den isolerende oljen og gjennomføringer. På denne måten kan påbegynnende feil avdekkes på et tidligere tidspunkt og alvorlige feil kan unngås. IKM Instrutek har levert ulike systemer til forskjellige aktører i Norge. Alt fra enkle sensorer som gir alarm ved utvikling av feilgasser til mer kompliserte systemer som analyserer de enkelte feilgassene og stiller diagnose.

Transformatorovervåking og diagnostikk
Produktene fra GE Grid Solutions gjør det mulig å oppdage og analysere kritiske data fra din transformator direkte på dataskjermen, samt oppdage forestående feil for å unngå driftsstans. GE Grid Solutions tilbyr kraftselskaper og industriselskaper et bredt spekter av løsninger for overvåking av transformatorer. I mer enn 35 år, har avansert maskinvare og brukervennlig programvare blitt utviklet for kontinuerlig overvåking og identifisering av problemer. Nøyaktig diagnostikk maksimerer operativ driftstid av kritisk utstyr.

IKM Instrutek er en totalleverandør av disse systemene og er med i hele prosessen fra planlegging til idriftsettelse dersom det er ønskelig, med våre prosjektledere og ingeniører.

Les mer om hva vi kan tilby av proaktivt tilstandsbasert vedlikehold her>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.048