23948sdkhjf

Labom Kombimåler, én tilkobling – dobbel fordel

| Medlemsnyhet | Bedrift Armatec AS

Forskriften om industrisikkerhet krever at enhver beholder under trykk må ha konstant overvåkning. Dette inkluderer muligheten til å måle trykket til enhver tid.

Ved feil, for eksempel strømstans, vil den elektroniske transmitteren gå i svart, dermed vil overvåkningen av trykket opphøre. Det er i dette tilfellet kombimåleren fra Labom gjør seg gjeldende, enheten har en mekanisk trykkindikator montert og som sikrer permanent avlesning - raskt og enkelt. Trykktransmitteren vil gi svært presise data som kan registreres og analyseres i et kontrollsystem, men som er spenningsavhengig. Det mekaniske manometeret måler konstant trykket i bakhånd som sikkerhet.

Et bredt spekter av tilkoblinger og forskjellig typer avlesninger er tilgjengelig. I prinsippet er det mulig å benytte seg av nesten hvilken som helst avlesing, om nødvendig kan ytterligere funksjoner legges til - for eksempel mekaniske trykkmålere med magnetiske bryterfunksjoner, som gir en sikkerhetsutkobling når et forhåndsdefinert maksimalt trykknivå overskrides.

Les mer om Labom kombimåler på www.armatec.com/no.

For spørsmål rundt Labom kombimåler kan du kontakte oss i Armatec AS.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Armatec AS

Brobekkveien 101
0582 Oslo
Norge
Armatec AS

Send til en kollega

0.087