Norsk gründer tar neste steg ut med global crowdfunding

| Medlemsnyhet | Bedrift Nornir AS

«Bli med på crowdfunding for å akselerere vår vekst med globale IoT og AI prosjekter» oppfordrer Pål Kristian Levang i teknologiselskapet NORNIR AS.

Nornir presenterer sitt prosjekt – Real Time Web - på https://www.crowdfunder.com/nornir og inviterer alle til å delta. Vi henvender oss til næringsdrivende og enkeltpersoner som vil investere i spenstige prosjekter og grundere med global visjon og gjennomføringsevne.

Real Time Web teknologien

Real Time Web er hendelsesbasert infrastruktur for å sikre data og skape nye digitale verdi-kjeder og forretningsmodeller med kunstig intelligens, datastrømmer og sensorteknologi.

  • Utviklere kan spare opptil 90% programmeringstid.
  • Produsenter digitaliserer sine produkter raskere og billigere.
  • Tjenesteleverandører reduserer risiko med nye forretningsmodeller.
  • Data og prosesser sikres, beskyttes og gis digitalt eierskap.

Vi er først ute i denne internett revolusjonen og skal bidra til en mer rettferdig fordeling av verdier skapt  med digitale data.

Folkefinansiering ( Crowdfunding)

Interessen for folkefinansiering har økt etter at sosiale medier, nettsamfunn og betalingsteknologi har gjort det enklere å nå fram til potensielle investorer. Betaling kan skje sikkert og til en lav kostnad.  Den økte interessen for folkefinansiering har ført til prosjekter med forventninger til finansiell avkastning også benytter folkefinansiering til kapitalinnhenting.  Folkefinansiering fremmer giverdemokrati ved å gjøre det lett for folk å støtte direkte akkurat de ideene de er tror på, 

Folkefinansiering er også nytt for Nornir som i dag har ca. 70 medeiere fordelt på venner, familie, kollegaer og såkorninvestorer.  

NORNIR AS

Nornir er teknologibedriften og kompetansepartner til bedrifter, systemintegratorer og innovatører som skal digitalisere fysiske produkter (Internet of Things) og / eller utvikle nye digitale tjenester med alle type hendelsesbaserte sanntidsdata.  Med egen kompetanse innen elektronikk industridesign og sammen med våre partnere leverer vi tjenester fra prototype til ferdige driftsløsninger for produktet og tjenester

I henhold til Forbes og Cisco er IoT-markedet kjempestort og i kraftig vekst. Nornir leverer en unik teknologi som er en katalysator for alle som konkurrerer om markedsandeler og verdiøkende tjenester i dette markedet.

For ytterligere informasjon:

Nornir hjemmeside

www.crowdfunder.com/nornir

Kontakt:

Pål Kristian Levang, Grunder og daglig leder, Nornir AS

paal@nornir.no    |   mobil: 48 20 12 65


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nornir AS

Fredensborgveien 24D
0177 Oslo
Norge
Nornir AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.075