23948sdkhjf

Spesialtilpasning av ekspanderende bolter

| Medlemsnyhet | Bedrift bondura® technology AS

bondura® technology tilbyr alle nødvendige sammenstillingstegninger og 3D-modeller

Konstruksjonsavdelingen til bondura® technology kan yte bistand til ditt prosjekt i en tidlig fase - for å optimalisere designet og for å sikre best mulig funksjonalitet, for å minimere uønsket nedetid og maksimere levetiden for både bondura® sammenstillingen og utstyret ditt. Som kunde vil du se store forbedringer i kvalitet, og redusert uønsket nedetid vil gi deg betydelige reduksjoner i drifts-tap og vedlikeholdskostnader.

bondura® technology tilbyr alle nødvendige sammenstillingstegninger og 3D-modeller.

Konstruksjonsavdelingen har ansvaret for all design, modellering og tegning av standard pin-løsninger og spesielle løsninger, blant annet å opprettholde tredjeparts-sertifiseringer og patentrelaterte saker.

Konstruksjonsavdelingen arbeider kontinuerlig med forbedringer og nye løsninger for å inneha patenter, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Det brede utvalget av patenterte løsninger reflekterer oppfinnsomheten til bondura® sine ansatte.

bondura® sine ingeniører er i konstant kontakt med kunder, enten ved besøk eller video / telefon-konferanser. Dette gjør samarbeidet glatt, lett og effektiv. Prosjektering av spesielle løsninger krever et nært samarbeid mellom kunde og bondura®.

Ingeniørene i bondura® sin konstruksjonsavdeling har lang erfaring og bred kunnskap om bondura® bolt teknologi samt prosjektering generelt. De innehar master- og bachelorgrader og erfaring innen prosjektering, prosjektledelse og salg, både i Norge og i utland.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
bondura® technology AS

Vardheivegen 56B
4340 Bryne
Norge
bondura® technology AS

Send til en kollega

0.078