23948sdkhjf

RS Components kunngjør at et kompakt, industrielt Ethernet-grensesnitt fra Hirose er tilgjengelig

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Den nye ix Industrial-serien setter nye standarder for robusthet, ytelse og miniatyrisering innen Ethernet for Tingenes internett

Januar 2018RS Components (RS) har kunngjort at ix Industrial™-serien fra Hirose, som setter en høyere standard for Ethernet-grensesnitt og møter fremtidens utfordringer fra Industry 4.0 og den industrielle delen av Tingenes internett (IIoT), er nå tilgjengelig. 

Hirose har utviklet denne nye teknologien for å levere et robust Ethernet-grensesnittet i miniatyr, med potensialet til å erstatte den konvensjonelle RJ45-kontakten. Enhetene er utformet spesielt for bruk innen en rekke ulike områder, inkludert sikkerhetssystemer, fabrikkautomatisering med maskiner og robotteknologi, kommunikasjons- og datanettverk og diverse bruksområder innen transport. 

Enhetene krever 70 % mindre plass enn standard RJ45 og gir mulighet for parallell montering med 11 mm pitch, noe som er perfekt for seriekobling, og plassbesparende kabling for bruksområder med krav til miniatyrisering. Enhetene er og sikrere, fordi de to metallkrokene med klikkfeste sørger for at kontakten mellom uttak og kontakt er fastere. De fem skjermede kontaktene med gjennomgående hull leverer robusthet og maksimal stabilitet for kretskortet, med større låsestyrke og slitesterk kabeltilkobling for kontakten. Den robuste konstruksjonen gir også stor motstandsdyktighet mot vibrasjoner og støt opptil 5000 matesykluser. 

Serien er utformet for å gi Cat 6A-ytelse for Ethernet-dataoverføring på opptil 10 Gbps og oppfyller standarden IEC/PAS61076-3-124. Dataoverføringen er sikker, selv for EMC-kritiske bruksområder, takket være utformingen med 360° kontinuerlig skjerming som sikrer høy immunitet mot interferens.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.092