23948sdkhjf

Alt klart for Let's Connect 2018!

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Schneider Electric inviterer til Let’s Connect-konferansen 15. januar på Scandic Hotel Fornebu. Konferansen sikter på å «vekke» bransjen ved å vise nye trender og teknologier som vil påvirke vår fremtid.

– Let’s Connect er rettet mot elektro-, energi-, IT- og byggebransjen. Konkrete løsninger på energiutfordringer vi står overfor i dag vil bli presentert av noen av de mest innovative lederne vi har i Norge i dag, sier Marketing Communication Manager Ingunn Kristiansen.

Ledere fra virksomheter som fører an i utviklingen vil holde spennende foredrag og presentere reelle caser, og dagen starter med et innlegg fra Dagfinn Ringås, administrerende direktør i Schneider Electric.

Blant de øvrige foredragsholderne finner vi:

Arthur Buchardt, AB Invest AS, om «Tenke. Tro. Tørre. Tre. Tjene.». Buchardt vil blant annet presentere Mjøstårnet, som er under oppføring i Brumunddal, og som blir verdens høyeste trehus.

Geir Andersen, teknisk leder i Drammen Eiendom KF, om «Drammen – kommunen med de smarte byggene». I Drammen foregår det en innovativ energiutveksling med bygg som spiller sammen i et nettverk. Drammen Eiendom overvåker og styrer systemet, hvor blant annet overskuddsvarme fra ett bygg brukes til oppvarming av et annet.

Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea AS, om «Hvordan digitalisere i praksis». Michael Jacobs vil i sitt foredrag dele sine refleksjoner knyttet til hvordan samfunnet rundt oss er i kraftig endring, og hvordan du som innbygger, leder og spesialist kan utnytte disse mulighetene.

Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen, om «Innovasjon i byggebransjen». Det hevdes at bygg- og anleggsbransjen er blant de dårligste bransjene når det gjelder innovasjon og nytenkning. Er dette virkeligheten slik vi i bransjen kjenner det på kroppen eller er dette en myte som har overlevd seg selv? 

Leif Ottesen, Chief Specialist Consultant i STI Norway, om «Omstillingsvilje og omstillingsevne»

Innovation Hub
Under Let’s Connect kan du også besøke Schneider Electrics omreisende utstilling, «Innovation Hub». Her kan du lære mer om våre produkter, systemer, demonstrasjoner og programvare. Du vil også finne ut hvordan «EcoStruxure™: Innovation At Every Level» hjelper foretak over hele verden til å takle utfordringene med den digitale økonomien. I vår Innovation Hub kan du delta i interaktive, guidede eller selvguidede omvisninger og få snakke med ekspertene.

Les mer om Let’s Connect 2018 her: https://lets-connect.no.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078