23948sdkhjf

Kranvekt - nyeste teknologi - markedets beste nøyaktighet

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

Kompakt og nøyaktig kranvekt med avlesning både på vekt og fjernavleser

LLX1 kranvekt produsert av Tractel er av nyeste teknologi og dekker alle behov som dagens marked etterspør. Vekten kan valgfritt leveres både med og uten fjernavleser og er utstyrt med stor LCD skjerm med store tall for enkel avlesning på vekten. 

Markedets beste nøyaktighet

Dette er en kranvekt som er kompakt bygget med nøyaktighet på 0,2% og blir levert i kapasiteter fra 0,5 til 20 tonn. Den har i tillegg standard peak, hold og tarafunksjon. Sjakler kan leveres med alle vektene. LLX1 kranvekt har ingen spisse hjørner og er lett å bære med seg. Displayet er godt beskyttet slik at det ikke ødelegges ved røff bruk.

Beskyttet mot forstyrrelser fra andre radiosignaler

Kranvekten har Zigbee "personlig kommunikasjonskontroll som beskytter mot forstyrrelser fra andre radiosignaler. Det er en rekkevidde på radiosignalene på 40 meter og hånddisplayet har oppladbare batterier og lader. Vekten har også valgfrie enheter som kg, tonn, kN, DaN,Ibs og tonn.

Tåler vannstråler

LLX1 har en Ip grad på 65 som gjør at den tåler vannstråler i alle retninger. Vekten leveres i en slitesterk koffert hvor dynamometeret er godt beskyttet av skum. Den leveres med godkjent kalibreringssertifikat og Bretteville utfører kalibrering og justering av kranvekten hvert år.

Besøk Bretteville Taljer & Maskiner AS


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.09