23948sdkhjf

Lesjøfors fjærkatalog #14 er her og den er fylt til bredden med nyheter

| Medlemsnyhet | Bedrift Lesjøfors AS

Lesjøfors standardsortiment har fått en unik bredde innen området standard-fjærer

I Norge har tidligere Fjærkataloger vært et nødvendig verktøy for alle som har hatt behov for hurtig leveranser av fjærer.

Den nye utgaven av Lesjøfors Fjærkatalog har nettopp forlatt trykkeriet og den inneholder flere artikler enn noen gang. Blant annet har fjærtyper som bølgefjærer og drivfjærer blitt lagt til. Inndelingen i katalogen er tydeligere og holder internasjonal standard, alt for å forenkle produktsøking.

I takt med at fjærmaterialet forbedres, endres også de mekaniske egenskapene til en fjær.

I den nye utgaven av Fjærkatalogen er verdiene for belastning, fjærkonstant og kraft oppdatert for samtlige trådfjærer, trykkfjærer, strekkfjærer og torsjonsfjærer.

Største sortimentet noensinne
Fjærkatalog nummer 14 inneholder et større og mer variert sortiment av fjærer og fjærdetaljer en noen gang tidligere, blant annet gjennom flere nye artikler.


Nedenfor følger et utvalg av katalogens nyheter:

  • Mikrotrykkfjærer i tråddiameter fra 0,08 mm – en ny standard som inneholder 163 artikler.
  • Bølgefjærer i rustfritt materiale -  en ny standard med 170 artikler.
  • Verktøyfjærer – en ny ultra-lett linje, samt et økt sortiment i den super- og ultrasterk linjen,omfatter 159 nye artikler.
  • Ny serie med «crosscurved-viklede» drivfjærer - en lettere fjær, men med samme prestasjoner som vår original-linje, inneholdende 40 nye artikler.
  • Ny serie med spennbrikker - vi har valgt å anvende 1.4568-material for å oppnå en høyere tillatt arbeidstemperatur, samt økt livslengde, her finnes seks nye artikler.
  • Nye serier med gassfjærer – to ulike typer med dimensjon 12-4 som ligger i kraftspennet
  •   10N-140N,   samt en ny serie med dimensjon 40-20 som ligger i kraftspennet 2400N-
  •   4000N. Vi har et bredt sortiment av ulike endefester til disse modellene. Totalt 112 nye
  •   gassfjærer, samt 19 nye endefester.
  • Nytt tilbehør til vår serie for blokkerbare gassfjærer - en serie designede ”push-buttons” som regulerer gassfjærens blokkeringsfunksjon. Totalt åtte nye artikler.

Forenklet søking
For å forenkle søket etter riktig artikkel har samtlige trykk- og strekkfjærgrupper blitt slått sammen til individuelle grupper. Alle trykkfjærer er plassert i en logisk ordning etter størrelse, og strekkfjærene er plassert på samme måte.

Samtlige artikler, med unntak av gassfjærene, har fått oppdaterte navn, hvilket innebærer at de er tilpasset en mer internasjonal standard. Artikkelnummere er allikevel de samme som tidligere.

Mårten Glas, ansvarlig for Lesjöforskonsernets standardsortiment har stor tro på nyhetene i det 14:e opplaget av Fjærkatalogen:

- Fjærkatalogen har alltid vært en døråpner for Lesjøfors og vi blir ofte spurt om det er en ny katalog på gang. Det er derfor gledelig nå å kunne lansere en helt ny versjon med så mange nyheter. For at Lesjøfors skal fortsette med å forsterke sin ledende posisjon i fjærindustrien er det meget viktig at vi oppdaterer, forbedrer og utøker sortimentet i katalogen kontinuerlig.

 Ytterligere informasjon: info.ske@lesjoforsab.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Lesjøfors AS

Professor Birkelandsvei 24 A
1081 OSLO
Norge
Lesjøfors AS

Send til en kollega

0.121