23948sdkhjf

RS Components utvider sortimentet med berøringskjermer for bruksområder innen industriautomasjon

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Berøringsskjermene fra Pro-face, en del av Schneider Electric, er tiltenkt IoT løsninger og fjernstyringssystem

Januar 2018RS Components (RS) har utvidet sitt omfattende sortiment av HMI-berøringskjermer (Human Machine Interface) med et utvalg av de mest populære enhetene for industriautomasjon fra Pro-face GP4100-serien. 

Den brukervennlige og fleksible TFT-LCD-fargeberøringsskjermer i GP4100 serien fra Pro-face, har et stort utvalg av tilkoblingsmuligheter, som betyr at de kan kobles til de flesteindustrielle kontrollenheter. Denne lanseringen av Pro-face-produkter, som kan kjøpes hosRS, omfatter ti modeller av berøringsskjermer med skjermstørrelser fra 3,5 tommer til 12,1 tommer. De har standard tilkoblingsmuligheter som inkluderer grensesnitt og porter for Ethernet, RS422C, RS485, SD-kort og USB. 

I tillegg lanserer RSto berørings-PLS-er  i LT4000M-serienfra Pro-face  i nær fremtid. Disse er kompakteenheter, som tilbyr komplett funksjonalitet og harintegrert I/U.. Skjermenheten og kontrollenheten kan byttes ut individuelt for enkel feilsøking. 

RS tilbyr og tilbehør for Pro-face-serien, inkludert skit-motstandige skjermbeskyttere for engangsbruk, samt et utvalg av kabler, kabelsett og programvare for programmering. 

Pro-face Connect-systemet leverer en nettverkstopologi for Industri 4.0 og Tingenes internett (IIoT), noe som gir mulighet for ekstern tilgang til fabrikker og maskiner. Systemet gir teknikere og vedlikeholdspersonal sikker tilgang til lokalnettverk for fabrikker eller produksjonsanlegg og kontroll av HMI-enheter, PLS-er eller motordrivere, samt mange andre nettverkstilkoblede enheter slik som kameraer, servere eller til og med PC-programmer. Brukere kan dermed kontrollere eller overvåke maskineri, samle inn data eller utføre vedlikehold av systemet eksternt fra hvor som helst i verden via Internett med en PC, et nettbrett eller en smarttelefon. Dette kan spare kostnader ved å eliminere reisetid og utgifter til teknikere eller redusere nedetid i produksjonen med rask ekstern inngripen i maskinoperasjoner. 

GP4000- og LT4000M-seriene fra Pro Face er nå klare for utsending fra RS til Europa, Afrika, Asia og Oseania.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

RS703-Pro-face-2

Send til en kollega

0.063