23948sdkhjf

SAFETY TOOLS ALLMET tilbyr EX sertifisert slipeverktøy som reduserer dine vedlikeholds kostnader

| Medlemsnyhet | Bedrift Safety Tools Allmet AS

Det Norske selskapet Safety Tools Allmet AS har gleden av å introdusere neste generasjon EX sertifiserte slipe- og kutteverktøy med ekstrem lang levetid

Verktøyet er ATEX klassifisert og sertifisert som kaldt arbeid av DNV. Man trenger altså ingen varmt-arbeidstillatelse for å slipe eller kutte når man bruker verktøyet fra Safety Tools Allmet. Selv ikke i Gas soner.

Safety Tools Allmet’s revolusjonerende verktøy vil ha en betydelig innvirkning som erstatter vanlige slipe og cutte prosesser som er i dag er varmt arbeid  og kanskje ikke mer effektiv. Sliping og kutting blir forbundet med varmt arbeid som gnistrer og bråker mye.  Det EX sertifiserte verktøyet har en formidabel HMS range som blant annet  tilbyr betydelig lavere Støy og  vibrasjon og formidabel effektivitet. 

Safety Tools har i et tiår levert unike slipe- og kutteverktøy som er perfekt for mekanisk sliping og kutting, så vel som forarbeid og reparasjonsarbeid innenfor overflatebehandling. 

Verktøyet har åpnet dører for sluttbrukere og salgsagenter som selger verktøy fra Safety Tools verden over.

I tillegg til at verktøyet er effektivt, gir det også en overflatestruktur som tilsvarer og ligner på en sandblåst overflate. Derfor kan man også male direkte oppå slipt overflate og få en vedheft som holder malingen meget godt på plass. Tester gjort av flere malingsprodusenter viser meget gode vedheft resultater. 

Verktøyet gir ikke fra seg støv som flyr, men partikler som faller ned der du jobber. Dette gjør så du ikke ødelegger omkringliggende utstyr eller andre maskinerier. Fragmentene som slipes vekk fjernes enkelt etter endt arbeid.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Safety Tools Allmet AS

Idrettsveien 115
5353 Straume
Norge
Safety Tools Allmet AS

Bilder & videoer

situasjonsbilder 138picture 005picture 0984DSCN289243

Send til en kollega

0.112