23948sdkhjf

RS Components utvider serien med RS Pro-kontakter og -kabler

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

RS Pro-koblingsprodukter tilbyr et alternativ til viktige forbruksdeler innen bruksområder som f.eks. industri og medisin

Desember 2017RS Components (RS) har utvidet RS Pro-serien med profesjonelle og rimelige komponenter til sitt utvalg av kontakter. RS Pro-tilkoblingsenhetene er utviklet for å være seriøse alternativer til mer kostbare forbruksprodukter som er hyllevare. De egner seg til ulike bruksområder innen generell elektronikk, industri, instrumentering, medisin  og til forbrukere. 

De nye RS Pro-produktene inkluderer IP68-klassifiserte vanntette kontakter, i robuste plastinnkapsling med kabel- og panelmonteringsalternativer som er tilgjengelig med hullstørrelser på 13, 17 og 21 mm. Vi har og M8- og M12-kontakter som kan spyles med vann og er forseglet i samsvar med IP69K, ideelt for bruk i næringsmiddelindustrien. Kontaktene leveres i plastinnkapsling med koblingsmuttere i rustfritt stål og er motstandsdyktig mot kjemikalier og olje. 

Andre nyheter inkluderer en serie halogenfrie ledningsnett, som utvider den eksisterende serien halogenfrie strømkabler og som egner seg for både kontor- og industribruk; og hvite DC-strømkontakter som er ideelle til forskjellige bruksområder innen medisin og til forbrukere. Disse kontaktene er tilgjengelige i størrelser på 2,1 og 2,5 mm. De er klassifisert til 12 V / 5 A og leveres i loddetagg- eller kretskortversjon. Pluggbare kretskortterminalblokker, hann og hunn, som er godkjent i henhold til UL- og VDE-standarder og fås i flere pitcher, har også blitt introdusert.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.097