23948sdkhjf

Böhler Uddeholm styrker salgsavdelingen i Norge og bygger opp lager for spesialstål

| Medlemsnyhet | Bedrift voestalpine High Performance Metals Norway AS

Salgsavdelingene for Olje & Gass og verktøystål har nå fått til sammen 3 nye ansatte. Samtidig satses det på større lager for spesialstål i Norge.

Eskil Svendsen er ansatt som ny uteselger i olje og gass avdelingen. Eskil har flere års erfaring fra bransjen og har tidligere jobbet i Stavanger med salg av brønnprodukter og kundeservice. Han har også en periode jobbet offshore i Nordsjøen.

Steffen Berge er ansatt som ny innesleger i olje og gass avdelingen. Steffen har også tidligere bransjeerfaring fra Stavanger og har jobbet med kundeservice og operasjon innenfor subsea, drilling og offshore/maritim virksomhet med blant annet fokus på stålprodukter.

Einar Enger er ansatt som ny uteselger i verktøystålavdelingen. Einar er utdannet innenfor markedsføring og har mange års erfaring fra salgsrollen. Han har de siste årene drevet med proffhandel av tekniske komponenter til industrien.

Videre til satsning på arbeidskraft i avdelingene styrker Böhler Uddeholm sitt lager for spesialstål i Norge. Lagerførte dimensjoner av bolt omfatter en rekke størrelser i Inconel 625, 718, super duplex, Nitronic og 17/4-PH, alt tilbudt ferdig kappet etter ønske.

Böhler Uddeholm er forhandler av spesialstål fra Böhler og verktøystål fra Uddeholm, som begge er kjente for verdensledende kvalitet. Firmaet er en del av voestalpine gruppen og har svært gode forbindelser med et bredt utvalg av stålprodukter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.093