23948sdkhjf

RS Components lanserer nye smartlesere for RFID-tagger for bruk med industrikontrollpaneler

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Nye, robuste RFID-tagglesere fra Telemecanique Sensors gir forbedret sikkerhet innen adgangskontroll ved fabrikker og i industrimiljøer

Desember 2017RS Components (RS) har annonsert at OsiSense XG smartantenner for RFID-tagger fra Telemecanique Sensors er nå tilgjengelige. Disse nye enhetene er ment for bruk interne kontrollpaneler, i tillegg til bruk i produksjonsworkshops eller til sporbarhet. 

RFID-kort brukes i systemer i som en metode for å spore produkter, og også som en erstatning for tradisjonelle strekkodesystemer eller elektromagnetiske systemer. Telemecanique OsiSense-systemet gir bedre sikkerhet takket være bruker- og verktøyidentifikasjon, og kan gi individuell tilrettelegging. Blant annet kan informasjonsvisning aktiveres i henhold til brukerprofilen, f.eks. om de er en leder- eller en vedlikeholds operatør. 

OsiSense XG-systemet kjører på 13,56 MHz og bruker tagglesere som er lese/skrive-kompatible med nesten alle tagger som samsvarer med ISO18000-3, ISO15693 og ISO14443, som er størstedelen av 13,56 MHz-taggene på markedet. Vanlig levetid er på 2,5 millioner skrivesykluser og ubegrensede lesesykluser, og vanlig registreringsavstand for RFID-tagglesere er fra 10mm og opptil 70 mm.

Med integrerte antenner og enkel installasjon krever ikke OsiSense XG programvare eller spesifikk programmering. De er enkle å montere på et panel gjennom et standard 22 mm hull. I tillegg er de svært små med mål på bare 40 x 40 x 39,5 mm, og har robust forsegling med opptil IP69K-klassifikasjon. M12-kontakter som overholder industristandard, kan brukes for kabling av smartleserne opp til industrinettverk eller annet utstyr og andre systemer.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

RS708-Telemecanique_Sensors

Send til en kollega

0.15