23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Stor krokblokk levert av Møllerodden AS

Møllerodden AS (utenfor Haugesund) leverte nylig en krokblokk til bruk subsea, med løftekapasitet 300 tonne.

Møllerodden As (utenfor Haugesund) leverte nylig til kunde, en noe uvanlig krokblokk med mulighet til bruk subsea.  Dette er en enskivet krokblokk med WLL 150 tonne. Dvs at den har en løftekapasitet på hele 300 tonne i kroken. Denne løfteinnretningen er spesialdesignet for et spesifikt prosjekt.

Blokken er designet og produsert av Møllerodden AS, ihht DNVGL-ST-0378 «Standard for offshore and platform lifting appliances». DNVGL har hatt tredjepartsverifisering med «Design Approval», byggeoppfølging og sertifisering (CG3).

-        En stor del av de produktene som Møllerodden leverer er spesialdesignede produkter, designet etter kundens ønsker og behov, men at de er av en slik størrelse og en slik løftekapasitet som denne hører med til sjeldenhetene.

Blokken måler omtrentlig 5m i høyden, 3,8m i bredden og har en egenvekt på i underkant av 10 tonne. Selve skiven er maskinert ut av ett emne, og er tilpasset brukt med ø100mm fibertau.

-        Dette har vært et krevende prosjekt med veldig kort leveringstid. Men slike leveranser som dette har stor betydning for oss fordi det er med på å sette Møllerodden "på kartet", og for å beholde vår posisjon i bransjen.

Møllerodden AS er i dag eid av Brødrene Haukås Mek. Verksted (Tysvær), og er et kjent navn i løftebransje. Møllerodden AS har siden 1963 tilbudt design og produksjon av en mengde produkter innen løfteutstyr, med fokus på blokker, skiver, løftebjelker, subseasjakler etc. Møllerodden har også et stort sortiment av standardprodukter som lagervare, og er dermed i stand til å levere på veldig kort varsel.

Møllerodden AS
Frakkagjerdveien 207
5563 Førresfjorden
Tysvær
Norge
Org. nr.: NO996831523

Kontaktperson

KJG

Send til en kollega

0.063