23948sdkhjf

Nyhet fra Vestec: Vond lukt i gulvvaskere er historie

| Medlemsnyhet | Bedrift Vestec AS

Biosan Rapide WT er det nyeste serien av bakteriedrepende luktkontrollprodukter utviklet av Genesis Biosciences, den globale lederen i naturbaserte germicides

Biosan Rapide WT er et naturlig antimikrobielt produkt utviklet spesielt for desinfisering og luktfjerning av skittenvannstankene til gulvvaskemaskiner.

Hvorfor behandle skittenvanntanker ? «Rent gulv = møkkete skittenvanntank »
En gulvvasker suger opp det skitne vannet til en skittenvanntank, som tømmes periodisk. Når gulvvaskeren ikke er i bruk, blir de fuktige forholdene og det gjenværen de smusset i skittenvanntanken til et perfekt miljø for bakterievekst og vond lukt. Når bakteriene i skittenvanntanken bryter ned smusset, dannes vond lukt, og luften som går gjennom skittenvanntanken kan føre til at det lukter vondt når maskinen brukes dagen etter. De skadelige patogenene kan også potensielt overføres til miljøet gjennom luften når gulvvaskeren brukes.

Produktene som brukes i gulvvaskere, er ikke utformet for å drepe bakterier. Derfor kan mikrober, inkludert potensielt skadelige patogener formere seg i skittenvanntanken. Mange produkter skjuler lukten med andre lukter, men det er en kortvarig løsning som ikke reduserer bakterieveksten.

Hvordan fungerer Biosan Rapide?
Biosan Rapide fjerner lukten ved kilden

Varme, fuktighet og organisk avfall i skittenvanntanken fører til perfekte forhold for bakterievekst. De aktive ingrediensene i Biosan Rapide WT reduserer bakterienivået i skittenvanntanken med >99,9 % over natten.

Ved å drepe bakteriene forebygges nedbryting av smusset, og på den måten forhindres vond lukt ved kilden. En god og naturlig lukt frigjøres inne i tanken og slippes ut fra gulvvaskeren når den brukes.

Patentert dampfasefunksjon
Skittenvanntanker kommer i mange forskjellige størrelser og designer. De faste bestanddelene i spillvannet kan samles på overflaten og på steder hvor det er vanskelig å komme til inne i tanken. Det fører til belegg som bakteriene gjerne bosetter seg på. Produkter som krever direkte kontakt med bakteriene for å fungere, er ikke like effektive, siden de ikke kommer til alle steder i tanken.

De flyktige, naturlige og aktive ingrediensene i Biosan Rapide WT penetrerer hele skittenvanntanken og behandler alle overflater, alt vann og eventuelt smuss i tanken.

Naturlig og trygt

 • Biosan Rapide WT er utviklet for å gi optimal ytelse med minimal miljøpåvirkning.
 • Biosan Rapide WT inneholder naturlige aktive ingredienser som er et resultat av vår forskning på de antimikrobielle egenskapene til blandinger av eteriske oljer og planteekstrakter.
 • Produktet er ikke korroderende. Det skader ikke kjøretøy, lagerrom og lignende.
 • Biosan Rapide WT har meget gode miljø- og bærekraftegenskaper, og produktet er ufarlig.
 • Produktet kan trygt helles i avløpet, siden alle de aktive ingrediensene brytes raskt ned og ikke er giftige, så de vil ikke skade verken landdyr eller havdyr.
 • Produktet er fremstilt ved hjelp av en miljøvennlig prosess, og det bruker minimalt med emballasje.
 • Produktet er produsert i samsvar med standardene ISO 9001 og ISO 14001.
   

Brukervennlig dosering og kassering

 • Biosan Rapide WT leveres i engangsposer. Engangsproduktet gir meget nøyaktig dosering, noe som er et effektivt og prisgunstig alternativ for å få kontroll over lukt og patogener.
 • Operatøren trenger bare å åpne posen og helle innholdet i den tomme skittenvanntanken når arbeidet er ferdig.
 • Produktet helles i avløpet sammen med spillvannet den neste gangen skittenvanntanken tømmes.
 • Det dobbeltvirkende stoffet som både bekjemper bakterier og lukt, gjør at du slipper å bruke separate produkter fro sanering og luktkontroll.
   

Anti-Mikrobiell Effektivitet
De naturlige og aktive stoffene i Biosan Rapide-produktene støttes av Genesis Biosciences i samsvar med Biocidforordningen (EU) 528/2012.

Anti-bakteriell

De anti-bakterielle egenskapene til Biosan Rapide WT har blitt testet og bekreftet ved hjelp av anerkjente bakteriestammer som representerer bakterietypene som kan oppstå i skittenvanntanker: E. coli NCIMB 8879 og Pseudomonas aeruginosa NCIMB 10421

 Biosan Rapide WT dreper >99,9 % av alle bakterier i skittenvanntanken over natten.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Vestec AS

Møllevegen 1A
4353 KLEPP STASJON
Norge
Vestec AS

Send til en kollega

0.081