23948sdkhjf

RS Components introduserer MediSpec-kontakter fra Molex for bruksområder innen medisinsektoren

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Lanseringen forsterker RS sin portefølje innen industri og automasjon – nye, runde plastkontakter gir rimelig tilkobling med høy ytelse for bruksområder innen medisin

Desember 2017RS Components (RS) har annonsert at Molex-serien med MediSpec™ MPC (Medical Plastic Circular)-pluggkontakter for kabel- og panelmontering er tilgjengelig, som er konstruert for å overholde de strenge kravene til medisinske enheter. 

MediSpec-kontaktene utvider den store porteføljen av kontakter som er tilgjengelig fra RS, for diverse industri- og automasjonssektorer. De er ideelle for bruksområder innen medisin, inkludert tannpleie, éngangs-enheter som sensorer og katetre, elektrofysiologi, bildediagnostikk, pasientmonitorer, kirurgisk utstyr samt systemer for ekstern overvåking av pasienter. Takket være spesifikasjonene med høy ytelse – egner serien seg til bruk innen andre bransjer og bruksområder, inkludert instrumentering, test og måling, luftfart, datainnsamling og underholdningsutstyr.

 Molex MediSpec MPC-koblingssystem gir et rimelig og høytytende alternativ til vanlige runde kontakter til medisinsk bruk. MediSpec sine runde kontakter har lette plastinnkapsling laget av PPSU som er godkjent til medisinsk bruk, og kan motstå steriliseringsprosesser som er vanlige innen medisin- og helsesektoren, inkludert etylenoksid, gammastråling og kjemikalier samt bruk av autoklaver. 

MediSpec runde kontakter er tilgjengelige i to diameterstørrelser: D1-spesifikasjonen godtar inntil åtte kretser, og D2 godtar inntil 17 kretser. Plastpluggene har en brukervennlig mottaksmekanisme for tilkobling, med en låselomme for rask, enkel og sikker tilkobling. Låsesperren gir kabelløsningskraft på min. 50 N for D1-typene, og min. 85 N for D2-typene.

Terminalsikringsenhetene er fabrikkmonterte for å beskytte mot støv og fukt i alle områder, inkludert umonterte pinner. Det selektive pinneantallet og pinnelastingsfunksjonen gir designfleksibilitet ved kontaktbruk og unngår sløsing av pinner. De stemplede og formede koblingene for MediSpec-kontaktene gir også et pålitelig elektrisk grensesnitt, utmerket elektrisk ytelse, lav kontaktmotstand samt muligheten til å motstå 10 000 operasjonssykluser. Éngangsversjoner er også tilgjengelig med kapsling av polykarbonat. 

Molex-serien med MediSpec™ MPC runde kontakter er nå klar for utsending fra RS til Europa, Afrika, Asia og Oseania.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

RS698-Molex_MediSpec_MPC_D2_mated

Send til en kollega

0.113