23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Timesavers og iTec med spennende samarbeidsavtale

Salgssjef i iTec AS, Ståle Ellingsen forteller om en lang vei til en avtale med en verdensleder, og en fantastisk profesjonell leverandør.

«Timesavers er et selskap vi lenge har hatt et godt øye til», sier en meget fornøyd salgssjef i iTec AS, Ståle Ellingsen. «Endelig fikk vi sjansen til å signere en samarbeidsavtale med dem. Alle som kjenner vår bransje vet at Timesavers’ maskiner yter det aller beste innenfor etterbehandling av skjærte detaljer. Dette vil ta iTec et steg videre.»

Avtale med en verdensleder

Salgssjef i iTec AS, Ståle Ellingsen forteller om en lang vei til en avtale med en verdensleder, og en fantastisk profesjonell leverandør. «Dette er et selskap og produkter vi har hatt i tankene lenge. I dag er jeg skikkelig stolt over at iTec skal representere Timesavers i Norge i fremtiden. iTec er i positiv utvikling, og med Timesavers på laget får vi en flott leverandør med oss. Timesavers har nærmest blitt et begrep i vår verden, og kvaliteten på etterbehandlingen er meget god!»

Timesavers er godt etablert i det norske markedet

Timesavers har i en årrekke vært en av markedslederne på verdensbasis innenfor sin nisje i markedet, og betjener kunder over hele verden. Selskapet leverer maskiner til fjerning av slagg, avgrading, sluttpolering av overflater og retting av materialer. Selskaper med behov for avrunding R2 vil ha stor nytte av Timesavers maskiner.

Teknologien er godt kjent i det Norske markedet allerede, men da hovedsakelig innen tinnplate. Timesavers har omkring 20 installasjoner i Norge. På verdensbasis ca. 50.000 maskiner

«Det er et spennende felt!», sier Ellingsen, «Dette er maskiner som kompletterer det produktspekteret vi allerede har i iTec i dag. Vi har også etter hvert fått et stort serviceapparat, og kan betjene kundene våre på en god måte med rask responstid. Vi har i dag sju høyt kvalifiserte serviceteknikere som dekker hele landet, og Timesavers produkter vil være viktig for våre kunder i Norge.» 

Det er viktig for iTec å ha de beste leverandørene

Salgssjef i iTec, Ståle Ellingsen er meget godt fornøyd med avtalen med Timesavers. «Vi er helt avhengige av gode leverandører som forstår behovet for lokal forankring, og som gir oss det vi trenger for å betjene kundene våre på en god måte. Her dreier det seg om et selskap som leverer fantastiske produkter, men også support i form av opplæring og service.»

Kontaktpersoner:

Ståle Ellingsen, salgssjef i iTec AS, staale@itec.as, tlf. 995 24 177

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Kontaktperson

Ståle Ellingsen
Salgssjef Sveise automasjon/Robotisering
+47 99524177 staale@itec.as

Send til en kollega

0.047