23948sdkhjf

RS Components lanserer det aller første industripanelinstrumentet med e-blekk display

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Den nyskapende og rimelige PanelPilot-skjermen med ultra lavt strømforbruk fra Lascar har brukervennlig tilpassingsprogramvare som passer til en rekke industrielle bruksområder

Desember 2017RS Components (RS) har annonsert at det aller første industripanelinstrumentet som bruker skjermteknologi med e-blekk, er nå tilgjengelig. PanelPilot SGD 21-B fra Lascar Electronics er et rimelig, én-kanals voltmeter med ultra lavt strømforbruk og en elegant, monokrom skjerm med e-blekk. 

Skjermer med e-blekk brukes vanligvis i et bredt utvalg av elektroniske forbrukerenheter – spesielt i en ledende e-bokleser – men begynner nå å brukes innen industrien. Disse typene skjermer har to store fordeler over alternative teknologier: For det første kan de leses av i ekstremt sollys, og for det andre bruker de svært lite strøm.

PanelPilot SGD 21-B leveres med en 2,1-tommers punktmatriseskjerm med en oppløsning på 250 x 122. Produktet drar fordel av selskapets nyskapende PanelPilot B Windows-baserte plattform, som lar brukere konfigurere og tilpasse en rekke Lascar-kompatible skjermer med ett museklikk. Bruk av forhåndslastede maler for skjermoppsett som kan konfigureres for ytterligere tilpasning, gjør at brukere kommer i raskt gang uten å måtte skrive inn kode. 

Programvareplattformen til nye PanelPilot SGD 21-B lar brukerne velge blant et utvalg av analoge og digitale voltmeter-apper og deretter tilpasse etiketter, skalering og alarmer for eget bruksområde. Brukeren kan angi to alarmnivåer med en dedikert alarmutgang og en konfigurerbar digital I/U-kobling. Et velkomstbilde kan legges på skjermen ved oppstart. Når appen er klar, kan den lastes opp til SGD 21-B-skjermen ved å bruke en USB-kabel. 

Strømtilførselen på 4 til 9 V DC og det svært lave strømforbruket er en viktig del av produktet. Det betyr at det kan brukes håndholdt med batterier som strømkilde. Ytterligere spesifikasjoner omfatter mål på 73,8 x 37,5 x 10,8 mm og et driftstemperaturområde på 0 til 40 °C.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.117