23948sdkhjf

Hedret kunder som lykkes med digital omstilling

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Schneider Electric hedret nylig kunder som har vist strålende resultater innen digital omstilling, under konferansen Innovation Summit Software Conference 2017.

Schneider Electrics Innovation Summit: Software Conference 2017 ble avholdt i San Antonio i Texas i oktober. Konferansens fokus var digital omstillingsstrategi, ansatteierskap og selskapsverdi. Seks av Schneider Electrics kunder ble hedret med priser. De har alle vist fremragende resultater innenfor disse tre kategoriene, med bruk av Schneider Electrics Industrial Software Platform.

Digital omstillingssstrategi

Kjemikalieprodusenten BASF fikk anerkjennelse for det omfattende initiativet «Industrie 4.0». Industrie 4.0 skaper merverdier for kundene, i tillegg til å øke BASFS produksjonskapasitet- og effektivitet. 
Oljeselskapet BP fikk annerkjennelse for å implementere Unified Supply Chain Management i downstream-enheter for analyse av råmaterialer og økonomisk modellering. Blant annet går dataanalysetiden ned fra å ta flere timer til noen få minutter. Slik kan man foreta flere analyser og dermed få et bedre beslutningsgrunnlag.


Ansatteierskap

Strømleverandøren Arizona Public Service (APS) fikk anerkjennelse for innføring av skybasert, virtuell opplæring for å håndtere endringer i ansattgrunnlaget og den store geografiske avstanden mellom anleggene. Omtrent halvparten av firmaets ansatte vil gå av med pensjon i løpet av de neste fem årene, og nærmere 1300 kilometer skiller de to anleggene som ligger lengst unna hverandre. 
Matvareprodusenten Maple Leaf Foods fikk anerkjennelse for sin implementering av MES (Manufacturing Excecution System), et produksjonsutføringssystem med visualisering. De ansatte har nå nettbrett som viser oversiktspaneler med KPI i sanntid, slik at de raskt kan identifisere kritiske problemer og dermed forbedre produksjonsresultater.


Selskapsverdi (ROI - Return of Investments)

Strømleverandøren Duke Energy fikk anerkjennelse for å ha spart rundt 35 millioner dollar ved bruk av prediktiv teknologi. En uvanlig vibrasjon ble registrert i en dampturbin, og dermed kunne teamet avdekke en svakhet i et turbinblad før en større feil oppstod.
Network Rail, som driver og vedlikeholder mer enn 32.000 kilometer med jernbanespor i England, fikk anerkjennelse for sin smarte overvåkning og analyse av infrastruktur. Systemet sparte 500.000 minutter i mulige togforsinkelser og ca. 45 millioner pund i kompensasjon.


- Jeg er stolt over at disse fremsynte firmaene er våre kunder, og å kunne anerkjenne dem for deres enestående resultater med digital omstilling, sier Dr. Ravi Gopinath, Excecutive Vice President of Software hos Schneider Electric.

For mer informasjon:
Geir Nygaard, Sales Distributors, Wonderware Scandinavia AB (Norway)
geir.nygaard@schneider-electric.com, mobil: +47 67815159


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.09