23948sdkhjf

Erling Haug AS utvider på Vestbase

| Medlemsnyhet | Bedrift Erling Haug AS

Erling Haug AS flytter fra årsskiftet all sin aktivitet ned til Vestbase i Kristiansund.

Firmaet regner med å være fullt operativ i bygg 43 i løpet av februar, som er de samme lokalene hvor tidligere Certex Offshore Services har hatt sitt tilholdssted. Noe aktivitet knyttet til maritim service blir værende igjen på utsiden inntil videre.

Erling Haug AS var i 1980 en av de første aktørene på Vestbase, men det meste av produksjon, lager og administrasjon har de siste 25 årene hatt sitt tilholdssted i Verkstedveien 10, like utenfor selve basen. Nå står imidlertid en ny epoke for tur.

 Godt optimalisert
«Vi har vurdert flere alternativer de siste årene, både på utsiden og innsiden av basen. Vi får nå alt samlet på et sted, godt optimalisert og tilpasset vår aktivitet», sier adm.dir Kristian Steinshylla. «Vestbase har vært meget fleksibel i sin tilnærming for at dette skal bli så bra som mulig, og det er noe vi setter stor pris på», tilføyer han.

Sammenfallende strategi
Markedssjef på Vestbase AS, Ture Haugen, er veldig fornøyd med at Erling Haug AS har valgt å videreføre og å samle sin aktivitet i næringsparken Vestbase. «Erling Haug sine produkter og tjenester er attraktive innenfor de aktivitetene som er her på Vestbase, både for mange av de nær 50 selskapene etablert her – men også i stor grad for våre kunder/fartøy som anløper havnen. Erling Haug er også tungt inne i andre næringer enn olje og gass-næringer, bla. innenfor maritim og marin sektor. Det sammenfaller godt med vår strategi om å videreutvikle Vestbase som knutepunkt og servicehavn for ulike næringer og aktører».

Fakta om Erling Haug AS
Erling Haug AS leverer ståltau, løfteprodukter, fortøyning og skipsutstyr til segmentene industri, maritim, havbruk og offshore. Selskapet fusjonerte ved nyttår med Certex Offshore Services AS, og har gjennom dette økt sitt servicetilbud ytterligere til også å omfatte NDT og teknisk service. Selskapets øvrige servicetilbud omfatter spoling, inspeksjon, kran og løfteteknikk, samt kontroll og service på redningsflåter og annet maritimt redningsmateriell.

Her kan du lese mer!

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Erling Haug AS

Kai 24
Vestre Kanal Kai
7486 TRONDHEIM
Norge
Erling Haug AS

Send til en kollega

0.073