23948sdkhjf

Dacapo gjør klar til fortsatt vekst

| Medlemsnyhet | Bedrift Dacapo Stainless AS

Tre initiativer er satt i gang for å utvide lagerkapasiteten hos Dacapo Stainless.

Siden grunnleggelsen i 2003 har salget hos Dacapo vokst hvert eneste år og 2017 blir året med høyeste vekst noensinne. Omsetningen på alle markeder og produktgrupper vokser gjennomsnittlig mer enn 15%.  Omsetningen vokser med mer enn 25% og resultatet over 60%.

Kombinasjonen av en sunn europeisk etterspørsel, en suksessfull digital satsing og en vellykket kundestrategi har resultert i denne kraftige veksten.

”I 2018 vil vi ha mer av det samme. Derfor utvider vi nettopp nå salgskapasiteten markant på flere markeder samtidig med at vi legger ekstra trykk på vårt digitale tilbud”, forteller Kristian Sylvest, CEO for Dacapo. ”Vi forventer at veksten fortsetter et godt stykke inn i 2018, som betyr, at vi gradvis øker kapasiteten alle plasser i virksomheten for å sikre fundamentet for vekst”.

Besøker man Dacapo i Silkeborg, Danmark og Helmond, Holland kan man ved selvsyn se at lagrene er fylt til bristepunktet. ”Ja, akkurat nå parkerer vi ute på veien, da det ligger stål på samtlige parkeringsplasser, hvilket ikke er holdbart. Derfor har vi bruk for mere plass”, slutter Kristian.

25.000 m2 næringsareal kjøpt langs motorveien
I vår blei Dacapo enig med Silkeborg Kommune om kjøp av 25.000 m2 næringsareal som ligger i umiddelbar forlengelse av Dacapos eksisterende arealer. Med kjøp av dette området er Dacapo sikret til de kommende års vekst, ikke minst fordi det fremtidige bygg bl.a. blir et høylager. 

2.000 m2 lagerareal nesten ferdig i Silkeborg, Danmark
I oktober påbegynte oppføringen av en ny 2.000 m2 stor lagerhall i Silkeborg. Hallen, som er et tilbygg til de eksisterende haller, forventes å stå ferdig innen jul.
 
1.000 m2 lagerareal tatt i bruk i Helmond, Holland
Også i Helmond har det vært bruk for mer lagerkapasitet. Veksten på fittings er enda høyere enn på rør, stangstål og plater, og har nødvendiggjort mer plass og flere folk. Derfor tok vi i løpet av sommeren ytterligere 1.000 m2 lagerareal i bruk, og på samme tid har vi ansatt flere folk på lageret.

Medlemsnyhet

Bedrift
Dacapo Stainless AS

Hetlandsgaten 9,
Forum Jæren 8 etasje
4344 BRYNE
Norge
Dacapo Stainless AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078