23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nye AMADA ENSIS-3015AJ RI laserskjæremaskin

Perfekt for enda flere applikasjoner

Den nye AMADA ENSIS-3015AJ RI-fiberlaser med sin innovative rotasjonsindeks (RI) og integrert materialmåling tillater nå også laserskjæring av rør og profiler.  Systemet er basert på den anerkjente AMADA ENSIS laserkilde.

Den nye ENSIS-3015AJ RI er AMADAs nyeste laserskjærer basert på den anerkjente ENSIS laserkilden. Som en logisk videreutvikling av AMADA FO-3015M2 RI CO2 laser, gir den maksimal produksjonseffektivitet, akselerert hastighet og ekstraordinær skjærekvalitet. En helt ny funksjon er profil- og rørbehandlingsenheten i form av den innovative rotasjonsindeksen (RI). Denne enheten tillater rask, enkel og presis behandling av rør og andre profiler. 3kW fiberlaseren basert på AMADAs variabel strålekontroll tilpasser seg automatisk materialets spesifikke type og tykkelse, og kutter enkelt, rustfritt stål og ikke-jernholdige metaller som aluminium, kobber, messing og titan enkelt. I tillegg har rotasjonsindeksen, som er redesignet og optimalisert for ENSIS, en ny generasjon rørformede akser. Dette forbedrer hastigheten og presisjonen ytterligere, mens den optimaliserte rørstyringen sikrer praktisk talt ripefri produksjon.

 Optimaliserte praktiske prosesser

Den nye, integrerte materialmåleenheten for hurtig, presis måling av rørreferanseflater gjør det mulig å behandle rør og profiler med AMADA ENSIS-3015AJ RI på en enkel og effektiv måte. I tillegg er det ikke lenger behov for å bytte linser og dysebytte utføres helt automatisk. Derfor tillater AMADA ENSIS-3015AJ RI en nesten avbruddsfri produksjon som kombinerer høye hastigheter med optimal skjærekvalitet.

Systemets andre høydepunkter inkluderer et karbonoppsamlingsbrett for de laserskjærte rør og profiler, samt de praktiske skyvedørene. Disse funksjonene sikrer optimal tilgang til maskinen, samtidig som det påvises pålitelig beskyttelse mot refleksjoner og slaggprojeksjoner.

 Automatisert for enda bedre ytelse

Med AMNC 3i-kontrollenheten, tilbyr den nye AMADA ENSIS-3015AJ RI også enestående brukervennlighet. Det sikrer enkel, intuitiv drift, hjelper til med å minimere omstillingstider og pålitelig evaluerer maskindataene.

Den økonomiske effektiviteten til AMADA ENSIS-3015AJ RI kan økes ytterligere med hjelp av de mange automatiseringsalternativene.

Amada Norway AS
Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Org. nr.: NO933966674

Kontaktperson

AV

Send til en kollega

0.031