Ultrafilter Skandinavien har sendt ut en ny katalog!

| Medlemsnyhet | Bedrift ultrafilter Skandinavien ApS

Vår nye katalog er den mest omfattende vi noen gang har laget! Vi har lagt mye arbeid i å lage vår helt nye katalog, med bredere teknisk informasjon og flere verktøy for deg.

Vi er stolte av å endelig presentere vår nye katalog. Denne katalogen er den mest omfattende vi noensinne har gjort, og inneholder derfor mange produkter som tidligere versjoner ikke.
Mange av filtreringsløsninger som finnes i vår nye katalog er godkjent for produksjon av mat, og sertifikater på dette kan vises på forespørsel.

Et av våre hovedfokuspunkter i utarbeidelsen av denne katalogen har vært dimensjonering. Vi vet hvor vanskelig det er å finne riktig filter, i riktig størrelse og med riktig tilkobling. Vi har derfor utarbeidet mange nye tabeller for vår katalog, der det er gjort så enkelt som mulig for deg å finne riktig størrelse filterløsning. Kataloget viser også relevante alternativer og alternativer for bare produktet du ser på.

Kataloget inneholder ingen priser, men du finner dem på vår webshop (Ultrafilter Webshop). Hvis du fortsatt er tilbake med den minste tvil, vennligst kontakt oss på telefon: +45 82 30 30 20 eller via mail: info@ultra-filter.com

Hvis du tror at Ultrafilter Scandinavias nye katalog lyder interessant, og som du vil, kan du håndtere det på flere måter.
Du kan laste ned den nye katalogen her: Ultrafilter Katalog 2018 og få en versjon for din datamaskin.
Du kan også skrive en e-post til: info@ultra-filter.com eller ring oss på +45 82 30 30 20 og vi kan sende deg en fysisk kopi av vår nye katalog.

 

Lenker:

https://www.ultra-shop.no/  - Vår nettbutikk

 

Du er også alltid velkommen til å kontakte Ultrafilter Skandinavien med spørsmål og forespørsler via
Telefon +45 82 30 30 20
E-post: info@ultra-filter.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ultrafilter Skandinavien ApS

c/o Nordic DC
Pløens gate 4
Att: Per Johnsen
0181 Oslo
Norge
ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder & videoer

Maskot webshopfiltration_ofuflogo2016_medkontakt

Send til en kollega

0.064