Kemppi er en pioner innen sveiseindustrien, og utfordrer det konvensjonelle med et sveiseøkosystem f

| Medlemsnyhet | Bedrift Kemppi Norge A/S

Verden endrer seg raskt, og digitalisering berører alle - bransjer og – i praksis ved nesten alle deler av livet.

Selv om teknologisk innovasjon spiller en stor rolle innen utviklingen av sveising, er det ikke lenger nok å fokusere på individuelle maskiner eller prosesser.

Fremtidens sveising krever en holistisk tilnærming til hele sveiseøkosystemet, som består av - avanserte maskiner, automatisering, applikasjonsprogramvare, administrasjonssystemer og menneskelige ferdigheter. Det utnytter det fulle potensialet til «internett-, for sveising» med skyaktiverte løsninger og -programvare. Fremtig sveising inneholder en kombinasjonen av alle disse elementene, og tilfører stor verdi for brukeren.

«Kemppi endrer sveisefaget fra «skittent, kjedelig og farlig til noe kult, rent og smart». Vi tilfører fremtidens sveising -en mangesidig helhet med -avansert teknologi og målrettet kvalitetsstyring, prosesskunnskap og optimal brukervennlighet. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle tilbudet vårt for å imøtekomme utviklingskravene i bransjen, og gir konsekvent trygg infrastruktur i verden, sier Frederic Lanz, visepresident for salg i Europa og Globale Prosjekter, Kemppi Oy. «Ved å re-identifisere sveisere og forstå kundenes verdiøkende aktivitet mot sluttkunder, bygger vi et sveiseøkosystem som kan levere løsninger for alle sveisebehov.»

Velge riktig verktøy for oppgaven

Velg det riktige verktøyet for jobben – dette prinsippet har ikke endret seg. Behovet innen krevende industrisveising er ikke det samme som ved hurtige reparasjoner.

Kemppis økosystemtilnærming betyr at det kan tilbys utstyr med høy kvalitet, for alle behov. Selskapets flaggskip, X8 MIG Welder, er symbolet på fremtidens sveising. Løsningen er designet for å gi optimal brukeropplevelse – den menneskelige faktoren er tross alt en integrert del av sveiseøkosystemet. Multi-prosessystemet kombinerer en fokusert og intens bue, oppgraderbar strømkilde, banebrytende brukervennlighet og sømløs tilkobling med WeldEye-sveiseledelsessystemtil et unikt og kraftig verktøy for krevende industrisveising. X8 MIG Welder kan brukes til MIG/MAG-sveising, pinnesveising (MMA), MIG-lodding, cladding og kraftig kullbuemeisling.

Revolusjonerende digitale WPS og en trådløs Control Pad forbedrer løsningens brukervennlighet og gjør blant annet utskrift av WPS-dokumenter unødvendig. X8 MIG Welders sømløse tilkobling til WeldEye gjør det mulig for sveisere å søke etter, vise og aktivere WPS’er på Control Pad’en og automatisk bruke de riktige parametrene under sveisingen.

Digital kommunikasjon er nøkkelen

Integrasjon og digitalisering er essensielt i fremtidens sveising. Den universelle WeldEye-programvaren er kompatibel med sveiseutstyr fra alle merker. Som en skybasert tjeneste er den alltid oppdatert i henhold til ISO-, ASME- og AWS-standardene, tilgjengelig på alle datamaskiner eller håndholdte enheter, og globalt. For sveiseproduksjon betyr dette mer fleksibilitet og økt prosessinnsikt, selv i global skala.

I den digitale tidsalderen gir bruk av programvare for sveisehåndtering en stor mulighet for selskaper med sveiseoppgaver av alle størrelser og typer. For eksempel sporer og dokumenterer WeldEye prosesser og kvalitet, og leverer verdifull informasjon for å støtte beslutningstakingen. I virkeligheten har løsningen vist seg å effektivisere dokumentasjonsprosessen og redusere reparasjonsraten, noe som i siste instans reduserer overheadkostnadene. Det er også et effektivt verktøy for styring av sveiseprosedyrer, sertifikater og NDT-testresultater. Enten behovet er bare å måle og spore lysbuetid på sveisestasjoner, eller håndtere et utfordrende sveiseprosjekt med strenge standardkrav fra start til slutt, gir WeldEyes modulære struktur riktig løsning for alle slags formål.

En ny standard for robotsveising

Kemppis A7 MIG Welder er et eksempel på selskapets kompetanse innen robotisert sveising. Kan integreres med hvilket som helst robotmerke. Korrekt valgte, omfattende Wise-prosesspakker forbedrer sveiseproduktiviteten utover de vanlige MIG-prosessene. A7 MIG Welders unike web-baserte grensesnitt gjør at brukeren kan konfigurere og kontrollere strømkilden fra en vanlig PC eller et nettbrett. Sveisekurver kan oppdateres senere fra Kemppi DataStore, noe som gjør systemet til et både fleksibelt, trygt og fremtidssikkert valg.

Høyt beskyttelsesnivå for sveisere

Gamma GTH3-hjelmen fra Kemppi representerer høykvalitets -personlige verneutstyr. Hjelmen har nye ansiktsmaske og et friskluftssystem medstor fleksibilitet og god synlighet over arbeidsområdet. Gamma-hjelmen har det høyeste TH3-vernenivået, slik at sveisere kan arbeide med full tillit til utstyret og fokusere helt på sveiseoppgaven sin.

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Kemppi Norge A/S

Danholmen 19
P.B 2151
3103 Tønsberg
Norge
Kemppi Norge A/S

Bilder & videoer

X8-Wire-feeder-03_2X8-Control-Pad2KemppiProducts2015_A25RobotWeldEye-for-Welding-Procedure-and-Qualification-Management-packaging2Gamma-helmet-10

Send til en kollega

0.065