RS Components kunngjør at forhåndsterminerte kabelenheter fra Molex er tilgjengelige

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Serien med forhåndsklargjorte kabelenheter for populære Molex-kontaktfamilier tilbyr kostnadseffektive løsninger for markeder innenfor blant annet IKT, forbruksvarer og industri

September 2017RS Components har annonsert en rekke forhåndsklargjorte kabelenheter, som gir kompatible løsninger for viktige produktserier fra Molex, en av verdens ledende produsenter av kontakter og kontaktkomponenter.

 Den nye Molex-serien med forhåndsterminerte kabler gjør det lettere for teknikere å ta i bruk koblingskomponenter i både nye og eksisterende design, noe som passer for bruk i flere bransjer, inkludert bilindustrien, forbruksvarer, forsvar, industri og medisin samt IKT. Kablene eliminerer behovet for kostbar tilpasning, lang produksjonstid og omfattende tester.

Ledning-til-kretskort kabelenhetene er utformet med termineringer som skal fungere med flere av de mest populære koblingsfamiliene fra Molex. Disse omfatter FIT-serien (Micro-FIT, Mini-FIT Jr. Nano-FIT og Mega-Fit) samt kontaktseriene CLIK-Mate, Micro-Clasp og Pico-Clasp.

De forhåndsterminerte kabelenhetene fra Molex er nå klar for utsending fra RS til Europa.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

RS667-Molex_Nano-fit_cable

Send til en kollega

0.053